RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Poimintoja

> Ohjelmat A-Ö
30:36 Audio: Koirasusiin tutustumassa Kouvolassa
Jokapaikan Reetta

Koirasusiin tutustumassa Kouvolassa

Terassin kaiteella ihmettelee tulijaa viisi karvaturria. Toisin kuin tavan koirat, ne pysyttelevät hiljaa ja seuraavat vain tilannetta. Harmaat, huskyn näköiset tervehtijät ovat koirasusia. Koirasusien määrää on hankala arvioida, mutta Suomen koirasudet Ry:n puheenjohtaja Taru Pekkarinen epäilee niitä olevan jopa lähemmäs pari tuhatta. Niiden kasvattaminen on yleistynyt kovasti viimeisen kymmenen vuoden aikana. Ihmisillä on paljon ennakkoluuloja koirasusia kohtaan, mutta ihmettelyn määrä on vähentynyt, tuumaa taasen Tarun puoliso, Hannu Pekkarinen. Viime syksynä koirasusikeskustelua käytiin enemmältikin, kun maa- ja metsätalousministeriö totesi koirasuden haitalliseksi vieraslajiksi. Koirasusia ei saa tuoda maahan, mutta niiden pitoa ei ole kielletty. Jokapaikan Reetta ottaa selvää koirasusiharrastuksesta Kouvolan seudulla.

54:13 Audio: Tohtori Raimon märkä vappu
Tohtori Raimo - valtakunnan terapeutti

Tohtori Raimon märkä vappu

Tohtori Raimo ja Mirkku isännöivät eduskunnan vappukabareen eli perinteisen Märän vapun. Lavalla esittävät yllättäviä taitojaan ministerit ja kansanedustajat, huippukohtina mm. Hjallis Harkimon kahlekungas-show ja Calle Haglund skeittilaudalla, Susanna Koski surmanajajana sekä Juha Sipilän ja MA Nummisen performanssi ja Erkki Tuomiojan pantomiimi ihonvärisessä voimisteluasussa. Eikä Nalle Wahlroos tietenkään malta olla kyykyttämättä edes vappuna. Viihde-elämän tähtiesiintyjinä ovat mukana mm. Robin, Jii Karjalainen, Antti Tuisku, Arttu Wiskari ja Paula Koivuniemi. Perussuomalaisten naisjaoston pyynnöstä Paula Koivuniemi esittää hittinsä Mä kuuntelen Timppaa. Vappuna Tohtori Raimo on omavarainen myös musiikin suhteen. Kaikkia musiikkitähtiä esittää Jarkko Tamminen ja Valtakunnanterapeutin housebändinä on Muukalaiset Joonatan Kotila ja Ville Pystynen. Käsikirjoitus on Miira ja Risto Karhulan, äänisuunnittelu Joonatan Kotila, ohjaaja ja tuottaja Pekka Ruohoranta. Nyt eduskuntatalon pihalle.

Kuuntele musiikkiohjelmia

> Kaikki musiikkiohjelmat
49:33 Audio: Some fun out of life
Kaitsun nurkka - Kai Ulmanen

Some fun out of life

No 1. Paul & Linda McCartney - Uncle Albert/Admiral Halsey No 2. Mud - Shake Rattle & Roll/See You Later Alligator No 3. Hurriganes - Perfidia/Mr. Big No 4. The Sensational Alex Harvey Band - Cheek To Cheek No 5. Madeleine Peyroux - (Getting Some) Fun Out Of Life No 6. Lapinlahden linnut - Elämä janottaa No 7. Jorma Vastamäki - Juodaan viinaa vaan No 8. Irwin Goodman - Laulajan testamentti No 9. Anssi Kela - Nummela No 10. Kirsty MacColl - Walking down Madison No 11. The Stranglers - Walk On By

45:42 Audio: 1. osa
Lauantaijamit

1. osa

(Houseband) SEX PISTOLS - God save the Queen (Kortti) DANGER DANGER - Nauhgty naughty (Listakatsaus 2006) LAURI TÄHKÄ JA ELONKERJUU - Maailma on renki (Keskeyttävä henkilö) ANTTI TUISKU - Suurin fani (Biisi) MADONNA - Like a virgin (Kortti) TEFLON BROTHERS, MEIJU SUVAS & STIG - Seksikkäin jäbä (Ravintola Kaneva Patkarapu) RAULI BADDING SOMERJOKI - Fiilaten ja höylätem (Inspiraation lähteillä) LED ZEPPELIN - Heartbreaker (Tuoretta kuin jäämeren kala) ILE KALLIO BIG ROCK BAND - I feel love Toimittajana Jami Liukkonen.

Kuuntele luonto-ohjelmia

> Kaikki luonto-ohjelmat
26:26 Audio: Limasienten lumoissa
Minna Pyykön maailma

Limasienten lumoissa

Minna Pyykön maailma- ohjelmassa lähdettiin Vapun kunniaksi limasienten hulvattomaan maailmaan. Ne voivat näyttää munankuorilta, avaruusantenneilta, hopeakoruilta, silkkityynyiltä, oksennukselta tai hyvin hämmentävän painajaisen unikuvilta. Turun yliopiston Eläinmuseon konservaattori Ari Karhilahti luki viitisen vuotta sitten kirjan Limasienet, ja siitä se lähti! Minna Pyykkö kävi Ari Karhilahden kanssa limasieniretkellä Helsingin keskuspuistossa. Kuva: Minna Pyykkö / Yle

Muualla Yle.fi:ssä