RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Kuuntele Yle Areenassa

> Kaikki ohjelmat
Ali Jahangiri

Lauri Nurkseen raideriin kuuluu tuoli ja näyttelijät

Kesän viimeisessä Ali Show'ssa vieraili ohjaaja, käsikirjoittaja ja näyttelijä Lauri Nurkse. Ohjelmassa pureuduttiin niin Laurin työhön elokuvien, television ja nyt myös teatterin parissa, mutta intohimoista keskustelua käytiin myös sähköpyöräilystä, sota-alueelle matkustamisesta ja elämän elämisestä niin, ettei välitä siitä, mitä muut ajattelevat. Ja miten Ali Show'n epäviralliseksi oraakkeliksi valittu Lauri vastasi muiden ohjelman vieraiden toisilleen esittämiin kysymyksiin? Mitä Markus Selin esimerkiksi Laurin mielestä juonii? Jostain syystä lähetykseen eksyi myös sellainen yksityiskohta, että Ali tuntee Lauri Nurkseen "persestuntin".

Ali Jahangiri

Vapaaottelija Makwan Amirkhani: Tärkeintä maailmassa on olla hyvä ihminen

Vapaaottelija Makwan Amirkhani tyrmäsi taannoisessa UFC-debyytissään vastustajansa kahdeksassa sekunnissa. Ali Show'ssa mies tyrmää rehellisyydellään. Makwan ja Ali puhuvat raadollisen kipeistä asioista, kuten ystäväpiirin muuttuneesta suhtautumisesta  Amirkhaniin menestyksen jälkeen, pettämisestä, siitä, onko kaikista ihmisistä vanhemmiksi ja kiusaamisesta. Mutta koska kaikki ei ole niin vakavaa, puhutaan myös mm. siitä, miksi Makwan käyttää sosiaalisessa mediassa nimeä Makulaku, minkälainen poliitikko hänestä tulisi ja miksi hän on koko lähetyksen studiossa ilman paitaa. Amirkhani: "Haluan olla hyvä ihminen. En halua äidilleni, sitä, että häntä katsotaan, että se oli ton poika, joka teki jotain huonoa."

Ali Jahangiri

Susanna Laine todisti perheriitaa puhelinmyyjänä

Mitä yhtäläisyyksiä Puoli seitsemän -juontaja Susanna Laine ja Ali löysivät missikilpailuista ja Teatterikorkeakoulun pääsykokeista? Yhtäläisyyksiä kaksikon välillä löytyi ainakin puhelinmyyjämenneisyydestä. Puhelimen välityksellä pääsi toisinaan kuulemaan hieman liikaakin ihmisten arjesta. Laine on myös aikoinaan hakenut pokkana Savonlinnan Oopperajuhlille laulajaksi ja pohti Ali Show'ssa, mistä silloinen itsevarmuus kumpusi.

Muualla Yle.fi:ssä