RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Kuuntele Yle Areenassa

> Kaikki ohjelmat
Kuvassa ohjaaja Tuukka Temonen sekä Ylen #lupavälittää -kampanjan logo.

Tuukka Temonen: “Ihmiset ovat pohjimmiltaan samankaltaisia iästä riippumatta”

Ylen #lupavälittää -kampanjassa mukana olevan Temosen mukaan sukupolvien välillä ei varsinaisesti ole kuilua. "Teknologia on ainoa asia mikä erottaa nuoret ja vanhat toisistaan", toteaa Temonen. "Kuilu saattaa tuntua nuoremmista sukupolvista isommalta, koska vanhuksissa ei ole ulkoisia tunnusmerkkejä nykyaikaisen maailman ymmärtämisestä, vaikka heillä on sitä paljon", pohdiskeli Temonen vierailessaan Puheen Iltapäivässä.

Mirka Seppälä

”Minut todennäköisesti määritellään tämän jälkeen ei-lestadiolaiseksi”

Rovaniemeläinen opiskelija Mirka Seppälä on ollut perustamassa ”Lestadiolaiset tasa-arvoisen avioliittolain puolesta” -facebook-ryhmää. Seppälän mukaan vanhoillislestadiolaisen herätysliikkeen keskusyhdistyksen SRK:n konservatiivisesta linjasta huolimatta, liikkeen sisällä on paljon myös liberaalimmin ajattelevia. Seppälä vieraili Puheen Aamussa kertomassa motiiveistaan perustaa tasa-arvoista avioliittolakia tukeva ryhmä ja tuoda julki erilaisia mielipiteitä lestadiolaisuuden sisältä.    

Ajankohtaista

Yle Puheen ohjelmatiedot

Yle Puheen ohjelmatiedot

 

Radiot.fi

Radiot.fi – kaikki radiokanavat yhdessä paikassa

Yleisradio ja kaupallisten radioiden kattojärjestö RadioMedia tarjoavat ilmaisen Radiot.fi-palvelun, joka mahdollistaa lähes kaikkien suomalaisten radiokanavien kuuntelun verkossa ja mobiilissa.

Urheilu Yle Puheella

Muualla Yle.fi:ssä