RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Kuuntele Yle Areenassa

> Kaikki ohjelmat
29:42 Audio: Kuinka EU:in spirittiä Brexitin jälkeen?
Politiikkaradio

Kuinka EU:in spirittiä Brexitin jälkeen?

Britanniassa äänestettiin EU:sta lähtemisen puolesta. Miltä tilanne nyt saarivaltiossa näyttää? Puhelimessa on lehdistöneuvos Pekka Isosomppi Suomen Lontoon suurlähetystöstä. Millaiseksi Britannian asema EU:n ulkopuolella voi muodostua? Millaisia vaikutuksia Brexitillä on Euroopan unioniin? Sakari Sirkkasen studiovieraina ovat kansainvälisen talouden osaston päällikkö Samu Kurri Suomen Pankista, kansantaloustieteen emeritusprofessori Vesa Kanniainen sekä apulaisprofessori Ville-Pekka Sorsa Hankenilta.

25:35 Audio: Brother Christmas: "Voivottelulla ei muuteta mitään, teot ratkaisevat"
Hyviä uutisia

Brother Christmas: "Voivottelulla ei muuteta mitään, teot ratkaisevat"

Brother Christmas on jakanut Helsingin Myllypuron leipäjonossa makkaroita, tarjonnut sotaveteraaneille liput jääkiekko-otteluun ja kestinnyt lastentarhanopettajia. "Jouluveli" sanoo olevansa tavallinen suomalainen kahden lapsen isä. Hän toteuttaa tempauksensa yhteistyössä yritysten kanssa, jotka haluavat osallistua hyväntekeväisyyteen. Brother Christmas järjesti myös juhannusjuhlan kodittomille, ja kesä jatkuu parin kolmen tapahtuman viikkovauhtia. -Maailma ei parane sillä, että makaa sohvalla ja kauhistelee vääryyksiä, sanoo toistaiseksi tuntemattomana pysyttelevä hyväntekijä. Hyviä uutisia myös työttömyysasteen pienenemisestä, lukiolaisille tarjottavasta vertaistuesta sekä kotimaisten marjojen aikaisesta sadosta.

49:47 Audio: Outo homo Juuso Kekkonen: Olen natseja vastustava anarkistihomo
Ali Show

Outo homo Juuso Kekkonen: Olen natseja vastustava anarkistihomo

Juhannuksen jälkeinen maanantai on rakkautta täynnä nimittäin Ali Show'n vieraana oli Outo homo -showsta tuttu Juuso Kekkonen Pride -viikon kunniaksi. Juuso Kekkonen tajusi olevansa homo, kun hänen tyttöystävästä tulikin poikaystävä. Tämän lisäksi Juuso elää polyamorisessa suhteessa. Kaikesta tästä syntyi omaelämäkerrallinen stand up -show nimeltä Outo homo. Ali ja Juuso päättivät, etteivät keskustele maahanmuutosta eivätkä homoudesta. Onnistuivatko pojat pitämään kiinni päätöksestään? Miksi Juuso Kekkonen ei suosittele kenellekään esiintymään lavalla alasti? Miksi keski-ikäiset naiset ovat Alin ja Juuson mielestä härskejä? Mikä on mainstream homon ja queer homon ero? Kesän kuumin talk-show on Ali Show! Stand-up koomikko Ali Jahangiri paahtaa vieraitaan kilpaa auringon kanssa Yle Puheen kesässä.

Muualla Yle.fi:ssä