RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Kuuntele Yle Areenassa

> Kaikki ohjelmat
54:50 Audio: Oskari Onninen, Veera Luoma-aho ja Tommi Uschanov - keskustelua Steve Bannonista Ultra Brahan
KulttuuriCocktail Puheessa

Oskari Onninen, Veera Luoma-aho ja Tommi Uschanov - keskustelua Steve Bannonista Ultra Brahan

Oskari Onninen, Veera Luoma-aho ja Tommi Uschanov – keskustelua Steve Bannonista Ultra Brahan Yksi suurimpia kysymysmerkkejä Donald Trumpiin liittyen on Steve Bannon. 63-vuotiasta Bannonia on kutsuttu Trumpin päästrategiksi ja takapiruksi. KulttuuriCocktailin raati pohtii Bannonia hänen elokuviensa kautta. Bannonin ja Trumpin lisäksi keskustelua myös Ultra Bran sanoituksista. Ultra Bra on ollut tapetilla yhtyeen paluu-uutisen jälkeen. Millaisia tasoja raatilaiset, tietokirjailija Tommi Uschanov, toimittajat Veera Luoma-aho ja Oskari Onninen löytävät Ultra Bran sanoituksista? Toimittaja Tuomas Karemo Tuotanto: Yle Kulttuuri

46:00 Audio: Big Deal - Kreml trumpmaniasta apatiaan?
Politiikkaradio

Big Deal - Kreml trumpmaniasta apatiaan?

Kolme asiaa, jotka on julkilausuttu Yhdysvaltain ulkopolitiikan virallisista tiedotuskanavista: pakotteiden purkamisesta ei nyt neuvotella, Yhdysvallat pitää Nato-suhdettaan kunniassa ja - pisteenä i:n päälle - Krim on valloitettu. Jos Kremlissä siis poksauteltiin samppanja-pulloja ja duuma faktisesti nousi seisten aplodeeraamaan Trumpin uudelleenvalinnalle, moodi on muuttunut. Näin sanoo suurlähettiläs Renè Nyberg Politiikkaradiossa. Nyberg edelleen uskoo, Munchenin turvallisuuskokouksen aattona, että Venäjä tulee esiintymään tällä globaalin turvallisuuspolitiikan näyttämöllä ns. kieli keskellä suuta. Ja puheet Big Dealista voidaan tänä ajan hetkenä unohtaa. Miksi? Sakari Sirkkanen haastattelee. Politiikkaradion jatkoilla syvennetään vielä Yhdysvallat-Venäjä ja Venäjä-Saksa suhteiden kulmia.

56:37 Audio: Alkon tiskimyymälät
Kevyet mullat

Alkon tiskimyymälät

Katukuvastamme, käytöstämme ja ajatuksistamme on vuosikymmenien aikana hävinnyt melkoinen määrä asioita ja esineitä. Muistatko vielä aikaa, jolloin alkoholia myytiin tiskin takaa? Kun Alkon myyjän arvostus oli jossain portieerin ja konstaapelin välissä. Viimeinen Alkon tiskimyymälä suljettiin vuonna 1998. Kuka olisi silloin uskonut, että vajaan kahdenkymmenen vuoden kuluttua Alkolla on verkkokauppa? Alkoholin myynnin muutosta käyvät läpi Alkon liiketoimintajohtajat Kari Pennanen ja Paula Kujansivu. Pennanen on työskennellyt aikaisemmin itse tiskimyymälässä, ja Kujansivu vastaa Alkon tuoreesta verkkokaupasta. Toimittajana on Jarmo Laitaneva.

16:31 Audio: Kaupallisuus roskiin ja maut esiin - siinä resepti hyvään kotiolueen
Puheen Aamu

Kaupallisuus roskiin ja maut esiin - siinä resepti hyvään kotiolueen

Vuoden paras kotiolut valitaan tulevana lauantaina 18.2. Himabisse-kotipanokilpailun päätuomarina toimii Fat Lizard pienpanimon toimitusjohtaja ja pääpanija Heikki Ylinen. - On ollut hienoa huomata, että kotioluissa ei mennä enää pelkillä perusresepteillä vaan osataan myös käyttää rohkeasti mausteita, toteaa Ylinen. Hän piipahti maistattamassa tämän vuoden kilpailijaoluita myös Puheen Aamun Matti Ylöselle ja Jere Pehkoselle.

57:00 Audio: Onko maanpuolustuksemme uskottavaa?
Akti

Onko maanpuolustuksemme uskottavaa?

Onko Suomen puolustus uskottava? Hallitus haluaa vahvistaa oman maan puolustusta, kansainvälistä sotilasyhteistyötä sekä varautua miljardien asehankintoihin. Onko kaikilla muilla aina väärä mielipide? Onko maailma mustavalkoinen? Onko asiallinen kansalaiskeskustelu mahdollista? Totuus on teillä. Nyt saa sanoa. Puhelinnumero 020 690 001. Twitter #akti WhatsApp viesti 040 1638586 Akti ma-pe klo 14-15. Toimittajina Samppa Korhonen ja Heidi Laaksonen.

Muualla Yle.fi:ssä