RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Kaikki ohjelmat

Raimo Tyykiuoto

Erehdysekspertti sunnuntaisin klo 12

Maailmalla on suuri määrä esimerkkejä vääristä valinnoista, sattumanvaraisista kömmähdyksistä ja täydellisestä arvostelukyvyttömyydestä, joilla on ollut kauaskantoiset seuraukset. Jokaisella aikakaudella on ollut omat pesunkestävät ääliönsä. Erehdysekspertti-sarjassa tarkastellaan asiantuntijan kanssa maailmaa mokien kautta ja ruoditaan joka kerta yksi ällistyttäviä älyttömyys historian uumenista. Ohjelmasarjaa unohtelusta, vaarallisista keksinnöistä, lipsahduksista, ahneudesta ja silkasta idioottimaisuudesta toimittaa erehdysekspertti Raimo Tyykiluoto.

Jenny Lehtinen

Jenny ja läskimyytinmurtajat tiistaisin klo 13 (28.6.-26.7.)

Tiistaisin rikotaan läskivankilan kalterit ja ääneen pääsee Jenny lehtinen ja Saara Sarvas. Viisiosaisessa Jenny ja Läskimyytinmurtajat-sarjassa pohditaan lihavuuden syntymistä ja syitä, ja painonhallinan vaikeutta paitsi fysiologisten, myös psyykkisten tekijöiden kannalta. Onko lihavuus vain taakka ja koko yhteiskunnan suunnaton ja kallis ongelma, vai voisimmeko kaikki  paremmin, jos läskivainosta ja iänikuisesta laihduttamisen tuputtamisesta vihdoin luovuttaisiin? Mm. näistä asioista otetaan tänä kesänä selvää Jenny ja Läskimyytinmurtajissa.

Karjula & Tuomola

Karjula & Tuomola: Kurkunleikkaajat keskiviikkoisin klo 13 (29.6.-27.7.)

Viisiosainen kesäsarja pureutuu syvälle käsityksiimme ruuasta: onko terveellinen ruoka kallista? Voiko kotimaista kalaa enää syödä? Tarvitseeko meidän oikeasti syödä proteiinivalmisteita? Onko vapaa kana todella vapaa? Ohjelmassa leikataan siivet perättömiltä väittämiltä ja etsitään parempia tapoja syödä ja nauttia ruuasta viikottain vaihtuvien asiantuntijavieraiden kanssa. Vaikka kysymykset ovat vaikeita, ratkaisut osoittautuvat hämmästyttävän yksinkertaisiksi. Istu seuraan ja nauti!

Muualla Yle.fi:ssä