Teksti-TV:n ruokavihjeet 2.7.2014

Paistetut anjovis-silakat

500 g silakkafileitä
1 rasia anjovista
1 nippu tilliä

Leivitykseen
1 dl ruisjauhoja
1 dl korppujauhoja
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria

Paistamiseen
voita

Kastike anjovis-silakoille


3 dl turkkilaista maustamatonta jogurttia
1 dl kurkkusalaattia
2 rkl makeaa sinappia
1 pieni sipuli
1/2 dl ruohosipuli silppua
1/2 dl ranskalaista salaatinkastiketta
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl sitruunamehua

Yle Teksti-TV
Teksti-TV:n vanha reseptiarkisto

Julkaistu: 02.07.2014

Kaikki ruoka/kala - alueen artikkelit

Savulohta, aiolia ja perunasalaattia

4 annosta, valmistusaika 30 min.

Paistettua lohta ja piparjuurta

4 annosta, valmistusaika 30 min.

Lohta teriyakikastikkeessa

4 annosta, valmistusaika 30 min.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Muualla Yle.fi:ssä