YLE TV1   |  YLE TV2   |  YLE TEEMA   |  YLE FST5   |  OHJELMAOPAS    Sunnuntai 25.1.2015

SARJAT A - Ö
SARJAT LAJEITTAIN
USEIN KYSYTTYÄ
PALAUTE
HAKU

ELOKUVAT
LAPSET

|YLE| ETUSIVUSYDÄNMAILLA (7) (Heartland, S5) Yle TV2
[ DRAAMA ] Muokattu viimeksi: 00.00.9999

Yle TV2 18.4.13 asti (uusinta tulossa kaudesta 5)
[Tarkista esitysaika Ohjelmaoppaasta]

Kanadalainen 86-osainen perhesarja Heartlandin hevostilan elämästä jatkuu Kakkosella kesän jälkeenkin.

Lämminhenkinen ja raikas koko perheen draamasarja seuraa hevostilan kaksi- ja nelijalkaisista asukkien elämää. Esitysvuorossa on nyt neljäs kausi ja sarjaa esitetään tutulla ohjelmapaikalla sunnuntaisin noin klo 11.30 ja jaksot uusitaan maanantaisin klo 12.05.

Heartlandin perinteikäs hevostila Albertan Kalliovuorilla on pysynyt Flemingin suvun käsissä kovalla työllä, mutta työsarkaa riittää yhä. Kolmannella kaudella sydämenasiat aiheuttavat päänvaivaa sekä hyvässä että pahassa, sillä joku soisi kuulevansa hääkellojen helinää, mutta suurten päätösten tekeminen ja etenkin niistä kertominen vaatii tarkkaa harkintaa.

Päivittäisistä tilan töistä ja parannettavista ongelmahevosista, tai pikemminkin niiden ongelmaomistajista, muodostuu jokapäiväinen arjen rutiini. Onneksi Flemingin nuorilla naisilla on apunaan joukko ystäviä ja suvun edelleen vahva selkäranka, isoisä Jack.

Amyn ja Loun äidin kuolemasta on kulunut pian kaksi vuotta. Tämä huomio nostaa kipeitä muistoja pintaan, etenkin heidän isässään, joka saa painavaa ajateltavaa tilalle saapuvan vieraan mukana. Onneksi elämän kolhut kuitenkin aina kasvattavat hiljaista viisautta, ja sitä Heartlandin tilalla jaetaan auliisti sekä eläinten että läheisten ihmisten hyväksi.

Neljännen kauden edetessä Amy valmistuu eläinlääkäriksi. Aiheuttaako tämä mullistuksia hevostilan arkeen?

Sarja perustuu Lauren Brooken suosittuihin nuortenromaaneihin Hevoshoitolan sisarukset (Heartland).

Pääosissa: Amber Marshall, Michelle Morgan, Shaun Johnson, Chris Potter, Graham Wardle, Jessica Amlee, Nathaniel Arcand. Tuotanto: CBC TV, Kanada 2000-10.

1. tuotantokausi, jaksokuvaukset

2. tuotantokausi, jaksokuvaukset

3. tuotantokausi, jaksokuvaukset

4. tuotantokausi, jaksokuvaukset


- YLE ei vastaa ulkopuolisten linkkien sisällöstä -

[Takaisin]