YLE TV1   |  YLE TV2   |  YLE TEEMA   |  YLE FST5   |  OHJELMAOPAS    Maanantai 26.1.2015

SARJAT A - Ö
SARJAT LAJEITTAIN
USEIN KYSYTTYÄ
PALAUTE
HAKU

ELOKUVAT
LAPSET

|YLE| ETUSIVUONNENKANTAMOINEN (16) (Winners and Losers) Yle TV2
[ DRAAMA ] Muokattu viimeksi: 00.00.9999

Yle TV2 uusinta tulossa
[Tarkista esitysaika Ohjelmaoppaasta]

Railakas australialaisdraama kertoo neljästä nuoresta naisesta, joita yhä painavat ikävät muistot kouluajoilta. High schoolin kerma piti aikanaan lystiä heidän, maan hiljaisten, kustannuksella, ja tämä on jättänyt naisiin jälkensä. Tuliko osasta heistä siksi myös luusereita ja alisuoriutujia elämässään?

Kun Sophie, Bec, Jenny ja Frances saavat kukin tahollaan kutsun koulun kymmenvuotisluokkajuhliin kurkkua alkaa kuristaa tutun tuntuisesti ja naiset pohtivat pää kuumana jättääkö menemättä, ja mitä siitä seuraisi. Entä jos he uskaltautuisivat mukaan, vieläkö luokan kaunottaret katsoisivat heitä pitkin nenänvartta?

Naiset päättävät ottaa itseään niskasta kiinni ja uskaltaa, ja juhlasta tuleekin ikimuistoinen. Hieman eri tavalla tosin kun luokan prinsessat olivat suunnitelleet.

Illan päätteeksi toisensa löytäneet entiset koulukaverit, nykyiset ystävät päättävät vielä poiketa kioskille ja ostaa arvan, ihan huvikseen. Siitä vasta tuleekin jymypaukku, sillä päävoitto napsahtaa juuri heille. Muuttuuko naisten elämä ja mihin suuntaan?

Pääosissa: Virginia Gay, Melanie Vallejo, Zoe Tuckwell-Smith, Melissa Bergland, Blair McDonough, Tom Wren, Damien Bodie, Stephen Phillips. Käsikirjoitus: Bevan Lee, John Holmes.

Tuotanto: Seven Network, Australia, 2011.

Lisätietoja au.tv.yahoo.com

Ohjelma on katsottavissa YLE Areenassa 14 päivän ajan.

Lue jaksokuvaukset
- YLE ei vastaa ulkopuolisten linkkien sisällöstä -

[Takaisin]