Suora

  • Taitoluistelun MM: Naisten lyhytohjelma
  • Taitoluistelun MM: avajaiset
  • Sportmagasinet
  • Urheilua Yle Puheessa: Jääkiekkokierros
  • Koripalloa: Korihait-Pyrintö
  • Taitoluistelun MM: Avajaiset ja parien lyhytohjelma
  • Urheiluruutu

Iverson auttoi Philadelphialle tärkeän voiton

Philadelphian Allen Iverson pussitti ottelun korkeimman pistemäärän, 39 pistettä, kun kotijoukkue kukisti Milwaukeen pistein 122-106 koripallon NBA-liigassa maanantaina. Pisteiden lisäksi Iverson antoi 12 syöttöä ja kahmi seitsemän levypalloa.

urheilu

Iverson on heittänyt kauden neljässä pelissä Milwaukeea vastaan 45 pisteen keskiarvolla.

Iverson ohitti samalla Charles Barkleyn Philadelphian kautta aikain toiseksi parhaana pistemiehenä yhden kauden aikana. Kaudella 1987-1988 Barkley heitti 2 264 pistettä. Seuran yhden kauden ennätystä pitää hallussaan legendaarinen Wilt Chamberlain, joka heitti 2 649 pistettä kaudella 1965-1966.

Voittonsa ansiosta Philadelphia paranteli mahdollisuuksiaan päästä pudotuspeleihin, mutta paikka ei ole vielä varma. Jos Indiana häviää keskiviikkona Chicagolle ja Philadelphia voittaa Atlantan, selviää Philadelphia pudotuspeleihin.

Orlandossa kotijoukkueen Steve Francisin 24 pistettä johdattivat joukkueen 92-88-voittoon Indianasta. DeShawn Stevenson säesti joukkuetoveriaan 18 pisteellä. Samalla Orlando päätti seitsemän ottelun tappioputken. Indianan parhaat pistemiehet olivat Fred Jones 19 ja Jermaine O'Neal 16 pisteellä. Indiana on hävinnyt neljä kuudesta viimeksi pelaamastaan ottelusta.

Miami Heatin tähtihyökkääjä Shaquille O'Neal on loukannut oikean reitensä ja ei ehkä pelaa ennen kuin pudotuspelit alkavat ensi viikonloppuna.

- Emme peluuta häntä ennen kuin hän on 100-prosenttisessa kunnossa, Miamin valmentaja Stan Van Gundy sanoi.

O'Neal loukkasi reitensä sunnuntaina voitokkaassa ottelussa Indianaa vastaan. Valmentaja Van Gundyn mukaan kyseessä ei ole vakava vamma, mutta hän haluaa antaa O'Nealille aikaa toipua ennen pudotuspelejä.

Lähteet: STT-YLE

Suosittelemme