Suora

  • Sportmagasinet
  • Urheilua Yle Puheessa: SM-liigan finaalit ja jääkiekon EHT: FIN - CZE
  • Jääkiekon EHT: FIN - CZE
  • Jääkiekon EHT: SWE - RUS

Smolenak ja Ramstedt hattutemppuihin

Tehot 3+1 saalistanut Pelicans-hyökkääjä Radek Smolenak ja pisteet 3+1 summannut Blues-sentteri Teemu Ramstedt latoivat hattutemput Lahdessa.

urheilu
Radek Smolenak (Arkistokuvaa)
Radek Smolenak (Arkistokuvaa)Tomi Hänninen

Pelicansin kanssa alkukauden kattavan sopimuksen rustannut Radek Smolenak äitynyt kahdessa avauserässä hurjaan iskuun.

Smolenak lapioi vastustajan maalin edestä kolme täysosumaa, joilla Kai Suikkasen joukot nousivat parhaimmillaan 4-2-johtoon. Kolme maaleista tuli ylivoimalla.

Tshekkihyökkääjän aisapari Lee Goren oli Pelicansin avainhahmo viimeistelemälllä voittomaalikisassa 6-5-ratkaisuosuman. Goren saalisti voittomaalin höysteeksi pisteet 1+3.

25-vuotias Smolenak pelasi viime kaudella Lahdessa, mutta hänet hankittiin alkukaudeksi paikkaamaan Pelicansin loukkaantumissumaa. Viime kauden pudotuspeleissä isokoinen laitahyökkääjä oli seuransa paras maalinikkari. Runkosarjassa Smolenak summasi viime kaudella Ässien ja Pelicansin miehistöissä pisteet 19+18=37.

Bluesin iltaa johti kaksikko Teemu Ramstedt (3+1) ja Teemu Virkkunen (1+4). Ramstedtin kypärätemppu näki päivänvalon ajassa 58.42, kun hän nosti Bluesin 5-5:een. Jatkoajalla Ramstedt oli lähellä sankariviittaa, mutta hänen kutinsa osui tolppaan.

SM-liigan seuranta (siirryt toiseen palveluun)

Suosittelemme