Mikael Granlundilla jäätävä ilta NHL:ssä, Wild syöksykierteessä

Mikko Koivun, Mikael Granlundin ja Erik Haulan edustamalla Minnesota Wildilla ei pyyhi hyvin. Joukkue on voittanut tämän vuoden 14 ottelustaan vain kolme.

urheilu
Mikael Granlund.
Iikka Pirttikoski

Minnesota Wildin Mikael Granlundilla oli synkkä ilta jääkiekon NHL:ssä tiistaina. Granlund kirjasi plusmiinussaldon -3, kun Wild taipui vierasjäällä New York Islandersille 3-5.

Kaksi kertaa maalia kohti ampunut Granlund sai vastuuta reilut 18 minuuttia. Myös Erik Haulan saldo oli pakkasen puolella, kun yhdeksän minuuttia jäällä ollut suomalaishyökkääjä kirjasi saldon -1. Minnesotan kapteeni Mikko Koivu oli tositoimissa yli 21 minuuttia ja kirjasi positiivisin plusmiinussaldon (+1).

Minnesotan kausi alkoi hyvin, mutta tämän vuoden 14 ottelustaan joukkue on onnistunut voittamaan vain kolme. Kolmannen peräkkäisen tappionsa tiistaina kokenut Wild on läntisessä konferenssissa pisteen päässä pudotuspelipaikasta.

- Häviämme pelejä. Kyse ei ole siitä, että pelaisimme hyvin ja olisimme epäonnisia. Asioita pitää korjata,. Minnesotan valmentaja Mike Yeo totesi.

NHL-kierroksen tulokset:

Boston - Toronto ja 3-4
BOS: Rask 31/35 torj.
TOR: Komarov 1+1

New Jersey - NY Rangers 3-2

NY Islanders - Minnesota 5-3

Nashville - St. Louis 0-1
NSH: Rinne 22/23 torj.

Philadelphia - Montreal 4-2

Pittsburgh - Ottawa 6-5

Winnipeg - Dallas 3-5
DAL: Niemi 21/24 torj.

Washington - Florida 2-5
FLA: Barkov 1+1
FLA: Jokinen 0+1

Arizona - Los Angeles 2-6

Colorado - Chicago 1-2

Edmonton - Columbus 5-1
CBJ: Korpisalo 30/35 torj.

Anaheim - San Jose 3-2
SJS: Donskoi 0+1

Suosittelemme