Lentopallo |

"Ammattimies löytää paikkansa rosterissa"

Päävalmentaja Ismo Tuominen odottaa Mikko Oivasen tuovan tulivoimaa Hurrikaani-Loimaan peliin. Tuominen ei odota, että huippuhakkuri pelaisi seurassa koko kautta.

Mikko Oivanen siirtyi Hurrikaani-Loimaan riveihin Venäjältä.
Mikko Oivanen siirtyi Hurrikaani-Loimaan riveihin Venäjältä. Kuva: Lehtikuva

Lentopallomaajoukkueen vakiokasvon Mikko Oivasen siirtyminen kotimaiseen Mestaruusliigaan Venäjän Nizhni Novgorodista oli varsin maukas uutinen. Ismo Tuomisen mukaan ajatus siirrosta lähti liikkeelle jo ennen viimeistä maajoukkueen karsintaturnausta, kun Oivanen oli kysynyt harjoittelupaikkaa joukkueesta.

- Tässä on takana vallitseva tilanne Euroopassa ja muualla maailmassa urheilun markkinoilla. Mikko ei ole vielä löytänyt sopivaa sopimusta ulkomaille ja ihan itsensä takia haluaa pitää pelituntumaa yllä. Eihän me voida tämäntasoisesta pelaajasta kieltäytyä, Tuominen kertoi Yle Urheilun haastattelussa.

Jo ennen kauden alkua Hurrikaani pudotti siirtopommin napattuaan Mikon kaksoisveljen Matin seuran riveihin, ja Tuominen uskoo Matilla olleen oma roolinsa Mikon seuranvalinnalla.

"Tulivoimaa syöttöön ja hyökkäykseen"

Mikko Oivanen pelaa Hurrikaanissa ottelukohtaisella sopimuksella, joten Tuominen on varautunut siihen, että tuore vahvistus saattaa vaihtaa maisemaa pikaisestikin. Suomalaisen liigan, Hurrikaani-joukkueen ja loimaalaisyleisön kannattaa Tuomisen mukaan nauttia Oivasen palveluksista niin kauan kuin se on mahdollista.

- On mahdollista, että Mikko on jo huomenna kokoonpanossa VaLePaa vastaan. Meidän nykyisellä hakkurilla Ismo Moilasella oli ensimmäisessä pelissä pientä pohjeongelmaa ja joutui lopettamaan kahden ja puolen erän jälkeen kesken, Tuominen kertoi.

Moilanen harjoitteli Tuomisen mukaan maanantaina normaalisti, mutta tulevaisuuden kannalta valmennusjohdon täytyy harkita tarkoin, kuinka paljon Tuomista uskalletaan peluuttaa. Oivanen ei ole paljoa harjoitellut aloituskuusikon kanssa, mutta valmennusjohdolta löytyy luottoa.

- Ammattimies löytää aivan varmasti paikkansa rosterissa. Mikko tuo hyvän vaihtoehdon Moilaselle, ja hän tuo aloitussyöttöön ja laitahyökkäykseen todella paljon tulivoimaa, Tuominen vakuutti.

Kommentoi aihetta (1 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Lentopallo

Urheilun pääuutiset

Leijonat

Sami Vatanen ei tule Leijonien avuksi

sami vatanen

Jääkiekko

EHT, MOSKOVA

Venäjä - Suomi 1-3 (1-1, 0-2, 0-0)

1-0 Voinov (Plotnikov,Kalinin)
1-1 Komarov (Granlund,Rantanen)
1-2 Aho (Ahonen)
1-3 Pulkkinen (Ahonen)

Jäähyt: RUS 4x2 min, FIN 5x2 min

Maalivahdit:
Semjon Varlamov RUS 10+ 9 + 6=25
Mikko Koskinen     FIN   9+11 + 8=28

Joukkueet kohtaavat uudelleen lauantaina. TV2 näyttää ottelun alkaen klo 16.40

Tampere

Lähes 30 000 katsoi Tapparan kultajuhlaa netissä – koosteessa lähetyksen tähtihetket

Video: Tapparan kultamitalimiehet lavalla
56:13

Suosittelemme

Urheilun tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä