Jalkapallo

Barca-hyökkäykseen iso lovi - Iniesta ja Sanchez sivuun

Alexis Sanchez kärsii lihasrepeämästä. Andres Iniestan revähdyksestä parantuminen vienee jopa pari viikkoa.

Andres Iniesta
Andres Iniesta Barcelonan pelasi liiga-avauksessa Osasunaa vastaan. (Arkistokuva) Kuva: AFP / Lehtikuva

Barcelonan chileläishyökkääjä Alexis Sanchez ja espanjalaistähti Andres Iniesta seuraavat sivusta, kun joukkue kohtaa lauantaina liigassa Getafen. Sanchez kärsii jalan lihasrepeämästä ja Iniesta revähdyksestä.

Kumpiki pelaaja loukkaantui maajoukkuekomennuksella. Iniesta on sivussa arviolta 10-15 päivää, Sanchezin vaiva on lievempi.

On vielä epävarmaa, pystyykö Sanchez pelaamaan keskiviikkona, kun Barcelona kohtaa Spartak Moskovan lohko G:n ottelussa.

Iniesta urakoi keskikentällä, kun Espanja avasi MM-karsinnat voittomalla Georgian pitkän pyörityksen jälkeen 1-0 (0-0). Chile joutui taipumaan Kolumbialle kotonaan 1-3, Sanchez pelasi 82 minuuttia.

Kommentoi aihetta (4 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

 • Zun´te

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Vihdoinkin Villa on pakko laittaa kehiin ja mielellään avaukseen. Jos vielä se Fabregaskin sieltä jähmeydestä nousisi....

 • MVP<3<3<3<3

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  MVP<3<3<3 VIHDOINKIN TULI JO IKÄVÄÄ NIITÄ KOLMIKKOA!!

 • sevillano

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Tämä nyt ei lainkaan kuulu em. uutisen piiriin, vaan kirjoitanpa esp. futiksesta kiinnostuneille - jos ketää sattuu kiinnostamaan - että kohu Ronaldon ympärillä senkun jatkuu, eikä ota laantuakseen. Eilen oli ollut joukkueen virallisten valokuvien ottotuokio, johon osallistui myös seuran hyvin vaikutusvaltainen presidentti Perez.

  N. 10 sekunnin tapaaminen Ronaldon kanssa oli ollut hyvin viileä erityisesti futarin taholta. Presidentti kyllä esitti hymyilevää naamaa ainakin lehtikuvien perusteella. Lukija tehkööt omat johtopäätöksensä.

  Itse luulen, että Ronaldo on, kun ne tavoitelluimmat palkinnot ovat vissiin ikuisesti karussa esim. Messiin ja Casillas'een nähden (kun esim. kundin oma maajoukkuejengi ei tule kai saavuttamaan koskaan sen enempiä ja antamaan kaivattua lisähohtoa), ottanut tähtäimeensä maksimaalisen ansainnan ajatuksen. Mutta Madrid ei kai päästä häntä pois ennen sopimuksen umpeutumista. Sanovat mm. venäläisten "seireenien" (ja myös ManCitynkin) kuiskailevan.

 • Sethy

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Pelkkiä huhuja. Ei se kristiina oo minnekkään menossa. Halutaan vaan mustamaalata ja repiä otsikoita.

Tuoreimmat aiheesta: Jalkapallo

Urheilun pääuutiset

Amerikkalainen jalkapallo

Super Bowlin hintataso järkytti yleisöä - Carolinan kotistadionilla yli puolet halvempaa

Super Bowl San Fransiscossa.
Nyrkkeily

Tekikö Helenius virheratkaisun? - Mäki toivoi Chisora-uusintaa

Robert Helenius kuvassa

Suosittelemme

Urheilun tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä