SM-liiga |

JYPin NHL-vahvistus: Minulle ei makseta murehtimisesta

Rich Peverley keskittyy täysillä JYPin auttamiseen SM-liigassa. NHL-kiistat eivät kiinnosta 30-vuotiasta Boston Bruinsin hyökkääjää.

Rich Peverley.
Rich Peverley on JYPin ainoa NHL-vahvistus. Kuva: Tomi Hänninen

JYPin NHL-vahvistus Rich Peverley on pelannut jääkiekon SM-liigassa neljä ottelua. Tilastoihin Boston Bruinsin hyökkääjälle on kertynyt yksi syöttöpiste ja peliaikaa keskimäärin 15 minuutin edestä.

Ontariolaiskasvatin mukaan alkukankeudet on nyt verytelty auki, ja kevään 2011 Stanley Cup -voittajalta voidaan jatkossa odottaa enemmän.

 - Totuttautuminen ottaa oman aikansa. Kentällä on hieman enemmän aikaa ja tilaa kuin NHL:ssä. Olen sopetunut pikkuhiljaa eroihin ja alkanut saada paremmin maalipaikkoja, Peverley kertoo Yle Urheilulle.

- Tunnen oloni melko hyväksi tällä hetkellä. Minulta meni muutama ottelu saada pelini kuntoon, mutta nyt tunnen oloni paremmaksi, sentteri jatkaa.

Minulla ei ole mitään käsitystä siitä, mitä tulee tapahtumaan.

– Rich Peverley NHL-neuvotteluista

NHL:n työsulku alkoi 15. syyskuuta, minkä jälkeen maailman kovimman kiekkoliigan pelaajia alkoi virrata Eurooppaan. JYP on ottanut pelaajamarkkinoilla rauhallisesti, ja Peverley onkin seuran ainoa NHL-vahvistus. Viime kaudella 57 NHL-ottelussa 11+31=42 tehopistettä nakuttanut hyökkääjä on nauttinut ajastaan Jyväskylässä.

- Tämä on hieno liiga, minkä tiesin jo tullessani tänne. Tiesin, että täällä kilpaillaan todella kovaa ja tähän asti kaikki on mennyt hyvin, mies kehuu.

Peverley saapui Jyväskylään sopimuksella, joka kattaa koko NHL:n työsulun. Ahkera kahden suunnan keskushyökkääjä saattaa siis pelata JYP-hyökkäyksessä koko kauden. Myös laitahyökkääjänä viihtyvä Peverley ei ota paineita NHL:n työehtosopimusneuvotteluista.

- Minulla ei ole mitään käsitystä siitä, mitä tulee tapahtumaan. En murehdi siitä, sillä siitä ei minulle makseta. Olen nyt täällä ja keskityn tähän hetkeen. Jos tilanne muuttuu, asioita täytyy miettiä uudelleen.

Kommentoi aihetta (8 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

 • kotka

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Fiksun oloinen pelaaja. Onnittelut Jypille hankinnasta.

 • lare

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Eil iity varsinaisesti Peverleyhyn mutta eilen kiinnitti huomota kun TPS oli saanut uuden nimen Ylen toimittajakunnassa sekä netissä että TV:ssä; Jumbo-TPS.

  Hesalaistoimittajat eivät äkänneet asiaa sen viikon aikana kun Jokerit oli viimeisenä. Kukaan ei YLE:ssä puhunut Jumbo-Jokereista...

 • Ehkä juu

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Eipä nuo kommentit paljoa kerro; NHL-pelaajat ovat aika taitavia sanahelinöissä, jokaiseen kysymykseen sama vastaus ym. Saattaa toki silti olla fiksunoloinen pelaaja.

 • fiasko

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Ollut todellinen pettymys jokerien nhl-vahvistusten lisäksi.

  • Börsä

   Ilmoita asiattomasta kommentista

   Seuraatko aktiivisestikkin lätkää, JYPiä ja Peverleytä?

   Aika asiantuntematon kommentti.

   Syrjäisen rannikkokaupungin sisällä pelaajiahan arvioidaan vaan pisteiden perusteella. Täällä keskisuomessa ollaan opittu virheistä ja katsotaan miten joukkue menee eteenpäin.

Tuoreimmat aiheesta: SM-liiga

Urheilun pääuutiset

Ampumahiihto

Mäkäräinen nousi toiseksi takaa-ajossa - erikoinen kolmas ammunta ihmetytti

Kaisa Mäkäräinen kuvassa
SM-liiga

Virtanen pettyi rankasti tuomaritoimintaan: "En tiedä missä vaiheessa säännöt ovat muuttuneet"

Marko Virtanen, JYPin koutsi.

Suosittelemme

Urheilun tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä