Jääkiekko |

Kärpät nappasi tehopakin NHL:sta

San Jose Sharksin Jason Demers liittyy Kärppien vahvuuteen jo tällä viikolla. 24-vuotiaan ylivoimaspesialistin pesti kattaa loppukauden.

Kuva: Yle

NHL-pelaajien virta Oulun Kärppiin jatkuu. Kärpät on vahvistanut solmineensa loppukauden mittaisen sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaispuolustaja Jason Demersin kanssa. Keskiviikkona Ouluun saapuvan Demersin odotetaan tuovan tehoja Kärppien pahoin yskineeseen ylivoimapeliin.

- Demers on pelannut vakiomiehistössä kolme viimeistä kautta San Josen takalinjoilla. Se takaa tason ja uskomme, että hän tuo meille sitä mitä olemme kaivanneet, eli maalinedustakovuuden lisäksi hyvää hyökkäyspelaamista: nopeita ensimmäisiä syöttöjä ja ylivoimaan tulivoimaa, laskeskelee Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

Kärppien loukkaantumisien rampauttamat puolustuslinjat saavat vahvan tykin rivistöönsä. Kiekollisen pelin lisäksi oikealta laukova Demers kykenee vahvaan fyysiseen peliin.

- Hienoa, että saatiin sopimus nopeasti pakettiin. Haluan pelata ja olen kuullut SM-liigasta pelkkää hyvää. Agenttini kehui myös seuraa ja organisaatiota, joten aikaa ei mennyt miettimiseen, Demers kertoo Oulun Kärppien nettisivuilla.

Demersin sopimus Kärppien kanssa on kauden 2012-13 loppuun, mikäli NHL ei ala aiemmin. Mies saapuu Ouluun keskiviikkona, ja pelaa Kärppien riveissä kun pelilupa-asiat ovat kunnossa.

Kommentoi aihetta (18 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

 • Jani-75

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Jos lakko jatkuu niin uskon,ettei hankinnat jää tähän:)

 • Sm-liiga Fan

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Uskomaton hankinta! Kärpät iskee isolla lekalla pelaajamarkkinoilla ja paistattelee auringossa. Samaan aikaan muista suurseuroista HIFK ja Jokerit kylpevät rikostutkinnoissa mainettaan pilaamassa. Lopuilla liigaseuroilla ei puolestaan rahat riitä pelaajamarkkinoilla kalasteluun... Asetelmat näyttävät hieman samalta kuin joskus 2006, jolloin Kärpät oli herra ja hidalgo.

  • Pönäkkä

   Ilmoita asiattomasta kommentista

   joo, mutta pokaalit jaetaan vasta keväällä.

  • Jokeri1

   Ilmoita asiattomasta kommentista

   Joo Saipa pelinkin jälkeen paistoi idän aurinko niin silmiin että sokeasti värvättiin tosi maalitykki Jokinen.

  • Saipa

   Ilmoita asiattomasta kommentista

   Nimimerkkiä JOkeri1 taitaa vain harmittaa just nyt, kun oma seura on vajonnu nimensä mukaisesti narrien tasolle ihan itse keittämällään väkivaltasopan ansiosta...

  • Tappara

   Ilmoita asiattomasta kommentista

   Milloin alkavat ns. isot kalat uida SM-liigaan? Sitä odotellessa.

  • Einari

   Ilmoita asiattomasta kommentista

   2006 herra ja hidalgo???Pätkiikö sun vai mun muisti???2006 kärpäset teki muutaman hukkaraissun länsirannikolle,ja mitenkäs siinä sitten kävi?

  • Urheilujätkä

   Ilmoita asiattomasta kommentista

   Ensinnäkään Demers ei ole uskomaton peluri,vaikkakin kova SM-liigaan muttei änärissä kovinkaan kummoinen.Sitä paitsi ei parilla kovalla hankinnalla Kärppiä pelasteta sillä jotenkin tuntuu ettei oulun pojilla ei ole kaikki asiat täysin kunnossa.Katsotaan nyt ensiksi miten kaveri pelaa ennenkuin hehkutetaan.Muistutus vain miten kävi Krepsin,Vondrkan kanssa.Floppaaminen täysin mahdollista.

 • Kateellinen Sputnik

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Rahalla saa ja mopolla pääsee. Kahden tappion jälkeen kaksi NHL-pelaajaa. Ei passaa enää Kurppien hävitä, että rahat riittävät loppukauden...

  • JypFani

   Ilmoita asiattomasta kommentista

   Odottakaahan vaan jos lakko jatkuu niin Perrinin hyvä kaveri Martin St Louis tulee jyppiin. Siinä on sm-liiga pakit ihan statisteja kun St Louis luistelee ohitse. Jypin ulkomaalaiskiintiö on täynnä joten tod.näk Quirk lähtee tieltä pois. Veikkaan jypin hankkivan vielä NHL:stä ainakin yhden Tshekin.

  • Urheilujätkä

   Ilmoita asiattomasta kommentista

   Niin ja St Louis tuo mukanaan vielä Vincent Lecavalierin.

  • R.K.

   Ilmoita asiattomasta kommentista

   Siinähän olisi sitten kaksi tumppia samassa kentällisessä.

  • jyp on perseestä

   Ilmoita asiattomasta kommentista

   Unelmoikaa vaan siitä Martin St Louisista kuulostaisi olevan hänellä menossa KHL:llässä sopimusneuvottelut loppukaudesta.

Tuoreimmat aiheesta: Jääkiekko

Urheilun pääuutiset

Leijonat

Niklas Bäckström sittenkin Leijonien maalille – tässä kentälliset Venäjä-peliin

Niklas Bäckström

Jääkiekko

EHT, MOSKOVA

Venäjä - Suomi 1-3 (1-1, 0-2, 0-0)

1-0 Voinov (Plotnikov,Kalinin)
1-1 Komarov (Granlund,Rantanen)
1-2 Aho (Ahonen)
1-3 Pulkkinen (Ahonen)

Jäähyt: RUS 4x2 min, FIN 5x2 min

Maalivahdit:
Semjon Varlamov RUS 10+ 9 + 6=25
Mikko Koskinen     FIN   9+11 + 8=28

Joukkueet kohtaavat uudelleen lauantaina. TV2 näyttää ottelun alkaen klo 16.40

NHL

Video: Musta kissa karkasi NHL-jäälle - San Jose karisti kiroukset

San Josen Nick Spaling, Logan Couture ja Joel Ward juhlivat maalia.

Suosittelemme

Urheilun tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä