NBA

Knicksin tuska kasvaa - tähtipelaaja löi kätensä pakettiin

Miami Heat on jyräämässä NBA:n pudotuspeleissä yli New York Knicksin. Alakynteen joutuneen Knicksin tilannetta ei helpota tähtipelaajansa typerä loukkaantuminen.

Amare Stoudemire puolustaa LeBron Jamesia
Kuva: AFP / Lehtikuva

New York Knicksin pudotuspelikevät ei ole kovin aurinkoinen. Miami Heat siirtyi ottelusarjassa 2-0-johtoon, kun se voitti kotikentällään 104-94. Tappio oli Knicksille jo 12 peräkkäinen pudotuspelitappio.

Ottelun jälkeen Knicksin turhautunut laituri Amare Stoudemire löi matkalla pukukoppiin kätensä vaahtosammuttimen kaappiin, ja käsi meni kaapin lasista läpi. Tuloksena oli useita tikkejä, eikä Stoudemireä nähdä kolmannessa ottelussa.

Myöhemmin illalla Stoudemire harmitteli toilailuaan Twitter-tilillään.

- Olen aivan raivona itselleni juuri nyt. Pyydän anteeksi faneilta ja joukkueeltani, en ole ylpeä teostani, Stoudemire twiittasi.

Itse ottelussa Stoudemire heitti 18 pistettä. Carmelo Anthony oli kentän pistekunkku 30 pinnalla, mutta sekään ei riittänyt voittoon.

Miamin Dwyane Wade ja LeBron James johtivat Heatin vyöryä, eikä vierailijat kyenneet vastaamaan tähän, vaikkakin Knicks voitti levypallot 52-40. Waden saalis oli 25 pinnaa ja Jamesin tilastoihin kertyi 19 pistettä, yhdeksän korisyöttöä ja seitsemän levypalloa. Chris Bosh teki 21 pistettä.

Tuoreimmat aiheesta: NBA

Urheilun pääuutiset

SM-liiga

Kärpät marssi välieriin, Lukko dramaattiseen voittoon

SaiPa - Kärpät

SM-LIIGA 28.3.

Viidennet puolivälierät

Kärpät - SaiPa 5-1
Kärpät välieriin voitoin 4-1

Lukko - KalPa 3-2
Voitot 3-2

Tappara - HIFK 2-1
Voitot 3-2

Kuudennet puolivälierät maanantaina klo 18.30. Yle Puheen Jääkiekkokierros klo 18.03.

Formula 1

Lähtöjärjestys muuttui - Bottas nousi lähemmäs kärkeä

Valtteri Bottas kuvassa

Suosittelemme

Urheilun tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä