Jääkiekko |

Riska palaa Hippoksen hornankattilaan

Keskiviikkona TPS:ään kompastunut JYP kohtaa kautensa alavireisesti aloittaneen Rauman Lukon.

#13 Filip Riska
Kuva: YLE Keski-Suomi / Alpertti Rieskjärvi

JYP aloitti kautensa vahvasti, ottaen kaksi voittoa sekä KalPasta että Kärpistä. Keskiviikkona hurrikaanilauma taipui TPS:lle huikean rangaistuslaukauskilpailun jälkeen 3-4, kun seitsemän laukojaa kahdeksasta onnistui maalinteossa. JYPin tehoketju Perrin-Hubacek-Abid oli myös oivassa vireessä Turun illassa.

Hurrikaanilauma tulee kotiyleisönsä eteen varmasti täynnä energiaa ja näytönhalua keskiviikkoisen tappion jälkeen. Tämän päivän pelissä JYPin maalia vartioi TPS-ottelussa hieman haparoinut Tuomas Tarkki. Tarkilla on varmasti kovat näytönhalut hieman heikommin menneen TPS-pelin jälkeen.

Lukko on aloittanut kautensa nihkeästi häviten molemmat ottelunsa. Toisen ottelun HPK:ta vastaan Lukko onnistui venyttämään jatkoajalle, mutta kaatui tehottomuuteen hyökkäyspäässä. Lukko ei olekaan saanut aikaiseksi kahdessa ottelussa kuin yhden maalin.

 Lukon alakerran ei pitäisi olla ainakaan maalivahdista kiinni, kun ennen kauden alkua Lukon veräjänvartijaksi hankittiin vuoden 2011 maailmanmestari Petri Vehanen. Vehasella on ollut pientä haparointia kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa, mutta hän palannee takaisin tasolleen kauden jatkuessa ja tullee pelastamaan Lukolle tällä kaudella vielä monia tärkeitä pisteitä.

Risto Dufvan sekä Filip Riskan paluu Hippokselle tulee olemaan mielenkiintoinen. JYPin menestykseen luotsannut Dufva sekä monivuotinen luottopelaaja ja työmyyrä Riska nauttivat suurta kunnioitusta jyväskyläläisissä jääkiekkoihmisissä. Nähtäväksi jää, miten Riskan sekä Dufvan paluu Hippokselle onnistuu.

Kommentoi aihetta (1 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Jääkiekko

Urheilun pääuutiset

KHL

Näkökulma: Läpsyttelyt takana – Jokereiden tosipelit alkavat vasta nyt

Tomi Mäki (takana) ja kumppanit juhlivat Jokerien historiallista, ensimmäistä KHL-pudotuspelivoittoa Areenalla 28.2. 2015.

SM-liiga torstaina

KalPa - SaiPa    3-0 (1-0,1-0,1-0)

Pelicans-Sport  1-2 (0-1,0-0,1-1)

Tappara-Kärpät 4-2 (1-0,1-1,2-1)

 

KHL-PUDOTUSPELIT,

ENSIMMÄINEN KIERROS

Jokerit - Dinamo Minsk 7-1 (3-0,3-0,1-1)

Voitot 4-1

Ampumahiihdon MM 2015

Norjan voittoputki katkesi, Suomi onnistui

Kaisa Mäkäräinen kuvassa

Suosittelemme

Urheilun tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä