SM-liiga |

SM-liigailta tänään Radio Suomessa

Kysy mitä tahansa jääkiekon SM-liigaan liittyen, studioväki pyrkii vastaamaan Radio Suomen suorassa lähetyksessä tiistaina 13.9. klo 18.06 - 20.00.

HIFK
Kuva: Tomi Hänninen

Jääkiekon SM-liiga käynnistyy 15.9. - tilanteessa, jossa Suomi on lajin maailmanmestari ja HIFK hallitseva Suomen mestari.

Millainen kotimainen liigakausi on edessä, kasvavatko nuoret lupaukset Granlund, Armia ja kumppanit miehen mittoihin ja pysyykö erotuomarilinja laadukkaana kauden alusta loppuun saakka?

Jussi Eskolan isännöimässä SM-liigaillassa kysymyksiin vastaavat SM-liigan toimitusjohtaja Jukka-Pekka Vuorinen, erotuomari Jari Levonen, HPK:n valmentaja Harri Rindell sekä YLE Urheilun uusi jääkiekkoasiantuntija Juha Lind.

Osallistu lähetykseen:

Puhelimella

Suoran lähetyksen puhelinnumero on 0203-17 600. Puhelun hinta on lankapuhelimesta 8,21 snt/puhelu plus 2 snt. minuutilta, matkapuhelimesta soitettuna hinta on 8.21/puhelu+14,9 snt/minuutilta

Tekstiviestillä

Matkapuhelimen kautta voi lähettää kysymyksen tekstiviestinä, tekstiviestitunnus on RS TEEMAILTA kysymyksesi. Lähetä viesti numeroon 16149. Palvelu toimii seuraavilla liittymillä: Armas, DNA, Elisa, Kolumbus, Saunalahti, Sonera, TeleFinland, Zeroforty ja ÅMT (Ålands Mobiltelefon) ja hinta on 40 snt / viesti.

Sähköpostitse

Sähköpostiosoite on radio.suomi@yle.fi

Kommentoi aihetta (5 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

 • jani-75

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  tällä kaudella pelataan paljon otteluita myös perjantaina.mietin kuuluuko perjantaina puhelinlangat laulaa vai jääkiekkokierros?

 • mauno m

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  tossahan on noi osotteet, yms mihin voi lähettää kysymyksiä...

 • juha-77

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Aiemmilla kausilla on pitänyt olla vähintään 4 ottelua samana iltana,jotta vain otteluita seurattaisiin. Muuten on tullut vain urheiluradion muutaman minuutin pätkiä runkosarjan aikana. Uskoisin niin mentävän nytkin..

 • artsa

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Toivottavasti jääkiekkokierros, mutta ylen tuntien puhelinlangat laulaa! Ku ylen mielestä se on niin mahtava ohjelma.

 • ÄxDee

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Kyllä radion ääressä ollaan! Innolla odotan tulevaa kautta! Ei mua noi kierrokset edes kiinnosta jos Kärpillä ei oo peliä :D

Tuoreimmat aiheesta: SM-liiga

Urheilun pääuutiset

Valioliiga

Tottenham voitti Manchester Cityn - rankkari aiheutti paljon puhetta

Christian Eriksen.
Hiihto

Heikkinen oli valmis nykäykseen: ”Northug varoitti Sundbyn olevan vihainen”

Matti Heikkinen

Suosittelemme

Urheilun tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä