Jääkiekko |

Smolenak ja Ramstedt hattutemppuihin

Tehot 3+1 saalistanut Pelicans-hyökkääjä Radek Smolenak ja pisteet 3+1 summannut Blues-sentteri Teemu Ramstedt latoivat hattutemput Lahdessa.

Radek Smolenak (Arkistokuvaa)
Radek Smolenak (Arkistokuvaa) Kuva: Tomi Hänninen

Pelicansin kanssa alkukauden kattavan sopimuksen rustannut Radek Smolenak äitynyt kahdessa avauserässä hurjaan iskuun.

Smolenak lapioi vastustajan maalin edestä kolme täysosumaa, joilla Kai Suikkasen joukot nousivat parhaimmillaan 4-2-johtoon. Kolme maaleista tuli ylivoimalla.

Tshekkihyökkääjän aisapari Lee Goren oli Pelicansin avainhahmo viimeistelemälllä voittomaalikisassa 6-5-ratkaisuosuman. Goren saalisti voittomaalin höysteeksi pisteet 1+3.

25-vuotias Smolenak pelasi viime kaudella Lahdessa, mutta hänet hankittiin alkukaudeksi paikkaamaan Pelicansin loukkaantumissumaa. Viime kauden pudotuspeleissä isokoinen laitahyökkääjä oli seuransa paras maalinikkari. Runkosarjassa Smolenak summasi viime kaudella Ässien ja Pelicansin miehistöissä pisteet 19+18=37.

Bluesin iltaa johti kaksikko Teemu Ramstedt (3+1) ja Teemu Virkkunen (1+4). Ramstedtin kypärätemppu näki päivänvalon ajassa 58.42, kun hän nosti Bluesin 5-5:een. Jatkoajalla Ramstedt oli lähellä sankariviittaa, mutta hänen kutinsa osui tolppaan.

SM-liigan seuranta

Kommentoi aihetta (2 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

 • tepsifani

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  En nyt vielä sanoisi että hakkelusta, koska Blues on kuitenkin vain yhden maalin päässä, mutta Smolenakin ja Gorenin suoritukset ovat kyllä kehumisen arvoisia. Samassa ottelussa koko liigan kauden avausmaalin tehnyt Teemu Rinkinen on ollut mukana Bluesin jokaisessa maalissa ja tehnyt näin ollen kolme tehopistettä.

  • tepsifani

   Ilmoita asiattomasta kommentista

   Tilanne on nyt kääntynyt niin päin että Rinkisellä on viisi tehopistettä ja hän on menossa ensimmäisen päivän jälkeen pistepörssin kärkeen. Samasta ottelusta tulevat myös kolme seuraavaa eli Smolenak, Goren ja Teemu Ramstedt, joilla on kaikilla neljä tehopistettä. Toki Lahdessa on vielä jatkoaika jäljellä, joten siellä tulee vielä ainakin yhdelle pelaajalle tehopiste.

Tuoreimmat aiheesta: Jääkiekko

Urheilun pääuutiset

Muu palloilu

Rautainen puolustus liikaa Carolinalle – Denver on Super Bowl -mestari!

SUPER BOWL
Hiihto

Kyllönen tuuletti maalisuoralla - "Huikea päivä!"

Anne Kyllönen kuvassa

Suosittelemme

Urheilun tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä