NHL |

Tuomo Ruutu tervehtyy olkapäävammastaan

Carolinan NHL-joukkueen suomalaishyökkääjä Tuomo Ruudun viime kausi jäi kesken, kun hyökkääjä joutui olkapääleikkaukseen. Ruutu kertoi olevansa yllättynyt siitä, miten kivuttomasti leikkauksesta toipuminen on sujunut.

Tuomo Ruutu kuvassa
Kuva: YLE

- Olen pystynyt harjoittelemaan ihan normaalisti. Leikkaus ei ole vaikuttanut millään tavalla ensi kauteen valmistautumiseeni, Ruutu kertoi Helsingissä perinteisen Bermudan tennisturnauksen aattona.

Bermuda-turnaus kokoaa perinteisesti suomalaiset NHL-tähdet kamppailemaan tennismestaruudesta. Ruutu ja kumppanit mittelevät tennistaitojaan lauantaina Kalastajatorpan kentillä.

NHL:n pelaajamarkkinat aukesivat, kun heinäkuu käynnistyi. Ruutu ei usko, että Carolinan joukkueeseen tulee suuria muutoksia seuraavien viikkojen aikana.

- En usko, että Carolina kuuluu suurimpiin ostajiin. Silti meillä on hyvä joukkue kasassa, Ruutu sanoi ja muistutti, että pelkät pelaajalistat eivät ratkaise menestystä.

- Viime kausi osoitti, että ei tarvitse olla kaikista nimekkäin joukkue, mutta voi päästä pitkälle joukkuedynamiikalla, Ruutu viittasi yllätyksiä tarjonneisiin pudotuspeleihin.

Kommentoi aihetta (2 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: NHL

Urheilun pääuutiset

Leijonat

Saku Koivu on käynyt keskusteluja paluusta TPS:ään

Saku Koivu
Leijonat

Päästävätkö NHL-seurat suomalaistähdet nuorten MM-kisoihin? – "Siitä lähdemme"

Jukka Jalonen

Suosittelemme

Urheilun tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä