NHL |

Tuomo Ruutu tervehtyy olkapäävammastaan

Carolinan NHL-joukkueen suomalaishyökkääjä Tuomo Ruudun viime kausi jäi kesken, kun hyökkääjä joutui olkapääleikkaukseen. Ruutu kertoi olevansa yllättynyt siitä, miten kivuttomasti leikkauksesta toipuminen on sujunut.

Tuomo Ruutu kuvassa
Kuva: YLE

- Olen pystynyt harjoittelemaan ihan normaalisti. Leikkaus ei ole vaikuttanut millään tavalla ensi kauteen valmistautumiseeni, Ruutu kertoi Helsingissä perinteisen Bermudan tennisturnauksen aattona.

Bermuda-turnaus kokoaa perinteisesti suomalaiset NHL-tähdet kamppailemaan tennismestaruudesta. Ruutu ja kumppanit mittelevät tennistaitojaan lauantaina Kalastajatorpan kentillä.

NHL:n pelaajamarkkinat aukesivat, kun heinäkuu käynnistyi. Ruutu ei usko, että Carolinan joukkueeseen tulee suuria muutoksia seuraavien viikkojen aikana.

- En usko, että Carolina kuuluu suurimpiin ostajiin. Silti meillä on hyvä joukkue kasassa, Ruutu sanoi ja muistutti, että pelkät pelaajalistat eivät ratkaise menestystä.

- Viime kausi osoitti, että ei tarvitse olla kaikista nimekkäin joukkue, mutta voi päästä pitkälle joukkuedynamiikalla, Ruutu viittasi yllätyksiä tarjonneisiin pudotuspeleihin.

Uutta

Kommentoi aihetta (2 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: NHL

Urheilun pääuutiset

Yleisurheilun MM 2015

Ruuskanen sai vihdoin Pielaveden ennätyksen haltuunsa – "Herkkupala Savon miehelle"

Antti Ruuskanen

Kalevan kisojen keihäsfinaali

1. Antti Ruuskanen 88,98 PB
2. Tero Pitkämäki     87,82
3. Toni Sirviö             79,73

4. Teemu Wirkkala   79,23
5. Ari Mannio             78,65
6. Harri Haatainen    76,53
7. Jarmo Mattila       75,23
8. Anssi Liimatta       72,97
9. Sami Peltomäki     71,91

Ralli

Latvalalle riemukas voitto Jyväskylässä

Jari-Matti Latvalan juhlakuvaa

Suosittelemme

Urheilun tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä