NHL |

Tuomo Ruutu tervehtyy olkapäävammastaan

Carolinan NHL-joukkueen suomalaishyökkääjä Tuomo Ruudun viime kausi jäi kesken, kun hyökkääjä joutui olkapääleikkaukseen. Ruutu kertoi olevansa yllättynyt siitä, miten kivuttomasti leikkauksesta toipuminen on sujunut.

Tuomo Ruutu kuvassa
Kuva: YLE

- Olen pystynyt harjoittelemaan ihan normaalisti. Leikkaus ei ole vaikuttanut millään tavalla ensi kauteen valmistautumiseeni, Ruutu kertoi Helsingissä perinteisen Bermudan tennisturnauksen aattona.

Bermuda-turnaus kokoaa perinteisesti suomalaiset NHL-tähdet kamppailemaan tennismestaruudesta. Ruutu ja kumppanit mittelevät tennistaitojaan lauantaina Kalastajatorpan kentillä.

NHL:n pelaajamarkkinat aukesivat, kun heinäkuu käynnistyi. Ruutu ei usko, että Carolinan joukkueeseen tulee suuria muutoksia seuraavien viikkojen aikana.

- En usko, että Carolina kuuluu suurimpiin ostajiin. Silti meillä on hyvä joukkue kasassa, Ruutu sanoi ja muistutti, että pelkät pelaajalistat eivät ratkaise menestystä.

- Viime kausi osoitti, että ei tarvitse olla kaikista nimekkäin joukkue, mutta voi päästä pitkälle joukkuedynamiikalla, Ruutu viittasi yllätyksiä tarjonneisiin pudotuspeleihin.

Kommentoi aihetta (2 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: NHL

Urheilun pääuutiset

Mestarien liiga

Osallistu avausmaaliveikkaukseen - voita Mestarien liigan virallinen pallo!

Mestarien liigan virallinen pelipallo

Mestarien liigan välierät

Tiistai 5.5.

Juventus - Real Madrid

Keskiviikko 6.5.

Barcelona - Bayern München

Tiistai 12.5.

Bayern München - Barcelona

Keskiviikko 13.5.

Real Madrid - Juventus

Jääkiekon MM 2015

Juniorivalmentaja ei yllättynyt Lindellin lennosta: "Parhaita puolia ei ole vielä edes nähty"

Esa Lindell / kuva otettu 8.11.2104

Suosittelemme

Urheilun tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä