Tennis |

Williams jätti Wozniackin varjoonsa välierässä

Caroline Wozniackin ja Serena Williamsin odotetusta välieräkamppailusta tenniksen US Openissa ei muodostunut klassikkoa. Williams kukisti maailmanlistan ykkösen tunnissa ja 26 minuutissa erälukemin 6-2, 6-4.

Serena Williams
Kuva: EPA

Williams sai jo avauserän puolivälissä hoitoa vahvasti teipattuun jalkaansa, mutta vei erän silti 6-2-numeroin. Yhdysvaltalainen mursi Wozniackin syötön erän aikana peräti kolme kertaa.

Toisessa erässä Williams jatkoi siitä, mihin ensimmäisessä jäi. Hän mursi heti erän alkuvaiheessa ja näytti etenevän murskavoittoon. Wozniacki onnistui nappaamaan yhden murron takaisin Williamsin syöttäessä otteluvoitosta.

Heti seuraavassa pelissä 28:nneksi sijoitettu Williams päätti kuitenkin ottelun murrettuaan Wozniackin syötön viidennen kerran.

Loppuottelussa Williams kohtaa yhdeksänneksi sijoitetun Samantha Stosurin. Williams tavoittelee sunnuntaina uransa 14:tta Grand Slam -voittoa ja kolmatta US Openin mestaruutta.

- Tämä on mahtavaa! Olen niin onnellinen. On hienoa tulla pelaamaan finaali amerikkalaisille tärkeänä päivänä, Williams kommentoi viitaten New Yorkin terrori-iskujen muistopäivään.

Naisten loppuottelu pelataan sunnuntai-iltana kello 23 Suomen aikaa. Miesten finaali on vuorossa samaan kellonaikaan maanantaina.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Tennis

Urheilun pääuutiset

Jääkiekko

EHT-maaotteluja ja SM-liigaa samaan aikaan -”Tilanne on pöyristyttävä”

Hannu Jortikka

EHT-maaottelut 11. ja 13.2.

Ruotsi - Suomi klo 20
TV2/Areena klo 19.30
Yle Puheen Jääkiekkokierros klo 18.03 (Kärpät-Sport ja Leijonat)

13.2.

Ruotsi - Suomi klo 16.30
TV2/Areena klo 16.15
Yle Puhe klo 16.20

Muu urheilu

400 SM-mitalia jaetaan viikonloppuna - SM-viikon lajit esittelyssä

Mies lyö avauslyöntiä biljardissa.

Suosittelemme

Urheilun tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä