Tennis |

Williams jätti Wozniackin varjoonsa välierässä

Caroline Wozniackin ja Serena Williamsin odotetusta välieräkamppailusta tenniksen US Openissa ei muodostunut klassikkoa. Williams kukisti maailmanlistan ykkösen tunnissa ja 26 minuutissa erälukemin 6-2, 6-4.

Serena Williams
Kuva: EPA

Williams sai jo avauserän puolivälissä hoitoa vahvasti teipattuun jalkaansa, mutta vei erän silti 6-2-numeroin. Yhdysvaltalainen mursi Wozniackin syötön erän aikana peräti kolme kertaa.

Toisessa erässä Williams jatkoi siitä, mihin ensimmäisessä jäi. Hän mursi heti erän alkuvaiheessa ja näytti etenevän murskavoittoon. Wozniacki onnistui nappaamaan yhden murron takaisin Williamsin syöttäessä otteluvoitosta.

Heti seuraavassa pelissä 28:nneksi sijoitettu Williams päätti kuitenkin ottelun murrettuaan Wozniackin syötön viidennen kerran.

Loppuottelussa Williams kohtaa yhdeksänneksi sijoitetun Samantha Stosurin. Williams tavoittelee sunnuntaina uransa 14:tta Grand Slam -voittoa ja kolmatta US Openin mestaruutta.

- Tämä on mahtavaa! Olen niin onnellinen. On hienoa tulla pelaamaan finaali amerikkalaisille tärkeänä päivänä, Williams kommentoi viitaten New Yorkin terrori-iskujen muistopäivään.

Naisten loppuottelu pelataan sunnuntai-iltana kello 23 Suomen aikaa. Miesten finaali on vuorossa samaan kellonaikaan maanantaina.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Tennis

Urheilun pääuutiset

Yleisurheilun MM 2015

Ruuskanen sai vihdoin Pielaveden ennätyksen haltuunsa – "Herkkupala Savon miehelle"

Antti Ruuskanen

Kalevan kisojen keihäsfinaali

1. Antti Ruuskanen 88,98 PB
2. Tero Pitkämäki     87,82
3. Toni Sirviö             79,73

4. Teemu Wirkkala   79,23
5. Ari Mannio             78,65
6. Harri Haatainen    76,53
7. Jarmo Mattila       75,23
8. Anssi Liimatta       72,97
9. Sami Peltomäki     71,91

Ralli

Latvalalle riemukas voitto Jyväskylässä

Jari-Matti Latvalan juhlakuvaa

Suosittelemme

Urheilun tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä