Muu urheilu |

Yllätyksiä luvassa suorassa televisiolähetyksessä - "Mulla on tämän porukan isoin"

Uudistunut Urheiluviikonloppu nähdään ensimmäistä kertaa lauantaina 7. joulukuuta. Silloin otetaan miehestä mittaa.

Katso video: Näin televisiotiimin palaveri meni vertailuksi

Auta meitä kehittämään urheilun etusivua. Kerro meille, mikä toimii ja mikä ei.

Tervetuloa testaamaan!

Yle Urheilun ensimmäinen uudistunut Urheiluviikonloppu-lähetys nähdään TV2:ssa ensi lauantaina. Luvasssa on tästä vappuun asti jokaisena viikonloppuna vähintään neljä tuntia suoraa urheilulähetystä lauantaisin ja sunnuntaisin.

Urheiluviikonloppu tarjoaa suorana eri lajeja, suoraa puhetta urheilusta ja urheilun vierestä, sekä kiinnostavia vieraita.

Lauantaina klo 10.25 alkavaa lähetystä tähdittävät muun muassa vieraina Sami Sykkö ja Kiira Korpi, jotka laittavat itsenäisyyspäivän juhla-asut ojennukseen suorassa lähetyksessä. Myös juontajat Kaj Kunnas ja Niki Juusela pääsevät kuulemaan arvionsa pukeutumisensa onnistumisesta.

Ampumahiihdon maailmancupin jännittävien tapahtumien jälkeen iltapäivällä Urheiluviikonlopun olohuoneeseen istahtaa tohtoriksi väitellyt salibandyvalmentaja Seppo Pulkkinen, jonka kanssa seurataan naisten MM-kisojen avausottelua Ruotsia vastaan.

Urheiluviikonloppu on myös jääkiekkoa! Yle Puheen Jääkiekkokierros siirtyy sujuvasti televisioon, kun asiantuntija Kimmo Kuhdan johdolla illan liigakierros analysoidaan atomeiksi lähetyksessä.

Kuhta, Kunnas ja Juusela ottavat myös miehestä mittaa, sillä kuten jutun ylälaidan videosta selviää, meni televisioväen "pelipäivän" palaveri väittelyksi. Millaisesta mittauksesta on kyse, se selviää lauantain lähetyksessä.

- Mulla on tämän porukan isoin, Kunnas aloittaa palaverissa, mutta päätyy lopulta empimään mahdollisuuksiaan raavaita kiekkomiehiä vastaan.

Eikä sovi unohtaa jalkapalloakaan! Itsenäisyyspäivänä saadaan selville ensi kesän jalkapallon MM-turnauksen lohkot, jotka perataan tarkasti läpi yhdessä yleisön, asiantuntija Erkka V. Lehtolan ja studioisäntien kanssa.

Tervetuloa viihtymään. Vaikka netissä, sillä viikonlopun lähetykset nähdään kaikki suorana myös Ylen Areenassa. Lähetystietoja löydät Ylen Ohjelmaoppaasta.

Urheiluviikonloppu yllättää aina!

Tuoreimmat aiheesta: Muu urheilu

Urheilun pääuutiset

NHL

Antti Niemeä hehkutettiin: Se oli kuorrutus kakun päälle

Antti Niemi Dallasin maalilla.

NHL-kierroksen tulokset:

Boston         - Winnipeg          2-6
BOS: Rask 26/31 torj.

Buffalo        - Ottawa            1-3

Tampa Bay      - Philadelphia   ja 3-2
TBL: Filppula 0+1

Nashville      - Carolina          2-1
NSH: Rinne 25/26 torj.

St. Louis      - Edmonton          3-1
STL: Lehterä 0+1

Dallas         - Pittsburgh        3-0
DAL: Niemi 0+2 / 37/37 torj.

Colorado       - Minnesota         4-5
MIN: Granlund 0+2
MIN: Koivu 0+1

Maajoukkuejalkapallo

Video: Hradeckyn hurjat venymiset pitivät Suomea pystyssä

Video: Lukas Hradecky
Video

Suosittelemme

Urheilun tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä