Talous |

"250 työhakemuksen jälkeen lakkasin laskemasta"

Matti Laapotti on hakenut lähes 300 työpaikkaa. 57-vuotias, terve ja työhaluinen mies ei kuitenkaan pääse töihin. Pitkäaikaistyöttömyys on noussut viime lokakuusta asti. Elokuussa yli vuoden työttömänä olleita oli jo 63 000. Kuusi vuotta työttömänä olleen Laapotin mukaan työttömyyteen tottuu.

Video: Mies katsoo ruokakaapin sisältöä.
Video
Pitkäaikaistyötön Matti Laapotti ei ole saanut töitä ahkerasta hakemisesta huolimatta.

 

Keskustele uutisesta 215 kommenttia

Pitkäaikaistyöttömyys on noussut viime lokakuusta asti. Elokuussa yli vuoden työttömänä olleita oli jo 63 000. Miten maassamme suhtaudutaan pitkäaikaistyöttömiin? Millaisia syitä työttömyyteen on?

Siirry keskusteluun

Tuoreimmat aiheesta: Talous

Pääuutiset

Eduskuntavaalit 2015

Ylen vaaliennuste: SDP ja kokoomus tasoissa kakkosina

Video: Timo Soini, Alexander Stubb, Antti Rinne ja Juha Sipilä tulosillassa Pikkuparlamentissa Helsingissä.
13:44

Tapahtumat hetki hetkeltä

Kello 22.05

SDP:n Nasima Razmyarista on tulossa ensimmäinen maahanmuuttotaustainen kansanedustaja. Helsingin vaalipiiristä valittava Razmyar on puolueensa neljäs valittu edustaja.

Kello 22.01

Kaikki puheenjohtajat ovat onnitelleet keskustan Juha Sipilää hyvästä tuloksesta. Ylen politiikan erikoistoimittaja Pekka Ervasti muistutti kuitenkin, että Sipilän tilanne ei käy kateeksi, kun tästä lähdetään hallitusta rakentamaan.

Kello 22.00

Kaikki ministerinä nyt olevat näyttävät saavan paikan uuteen eduskuntaan. Erityisen kovan potin on saamassa uutena ehdokkaana RKP:n puheenjohtaja Carl Haglund.

Lue lisää

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä