Kotimaa |

8-vuotias lapsi kaapattu Kotkassa

Koulusta kotiin matkalla ollut 8-vuotias tyttö otettiin pakettiauton kyytiin Kotkassa tiistaina iltapäivällä. Kaappaus tapahtui Kotkan Tavastilassa.

Kartta.
Kuva: Yle Uutisgrafiikka

Koulumatkalla ollut 8-vuotias tyttö kaapattiin Kotkassa tiistaina noin kello 12.50. Tyttö otettiin pakettiauton kyytiin Kotkan Tavastilassa Tavastilantiellä.

Poliisin mukaan tyttö kaapattiin lähellä tytön kotia. Naapurit olivat nähneet kaappauksen ja pakettiauton. Tytön äiti ilmoitti tapauksesta poliisille.

- Tyttö oli polkupyörällä liikkeellä. Polkupyörä oli myös otettu pakettiauton kyytiin, rikoskomisario Juha Junkkari kertoo.

Naapureiden havaintojen mukaan pakettiauto oli väriltään harmaa ja sen kyljissä oli paljon tekstiä. Tyttö oli pukeutunut punaiseen fleecepuseroon ja mustiin verryttelyhousuihin.

- Poliisilla on nyt täysimittainen etsintä päällä. Kaikki käytettävissä olevat partiot on valjastettu tytön ja pakettiauton etsintään, Juha Junkkari kertoo.

Poliisin mukaan mikään ei viittaa siihen, että kaappaukseen liittyisivät perheen sisäiset asiat.

Poliisi kaipaa tietoja mahdollisesta pakettiautosta. Havainnoista voi soittaa numeroon 071-8735440 tai 071-8735442.

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Kotimaa

Entinen Jehovan todistaja seuraajistaan: He odottivat ulko-ovellakin, kiersivät taloa ja menivät ikkunoiden ohi

Yle Uutisten saamat kirjeet kertovat, minkälaisia tapoja Jehovan todistajilla on käytössä jäsentensä tarkkailuun ja seuraamiseen. Yhteisön entisten jäsenten kertomusten mukaan seuraaminen on ajanut ihmisiä esimerkiksi paniikkikohtauksiin. Jehovan todistajien tiedottaja väittää, että seurakuntien vanhimmat eivät tarkkaile jäseniä eivätkä opasta jäseniä tarkkailemaan toisiaan.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä