A-studio

Tuoreimmat

A2 Venäjä-ilta, Ajankohtainen kakkonen

Kohudosentti ja BB-Antti mukana A2 Venäjä-illassa

Ajankohtaisen kakkosen ensi tiistain Venäjä-illan studiovieraat ovat varmistuneet. 19-henkisen vierasjoukon enemmistö on Suomessa asuvia venäläistaustaisia henkilöitä. Heihin kuuluvat muun muassa BB-Anttina tunnetuksi tullut, Petroskoissa syntynyt Antti Kurhinen, latvianvenäläisestä perheestä kotoisin oleva rap-artisti Igor Parri ja suomalais-venäläinen valtio-opin opiskelija Lauri Koponen. Vieraaksi on lupautunut myös yleisön kärkitoive, dosentti Johan Bäckman.

Finnairin lentokone nousussa.

Keskustele: Finnairin yt-neuvottelut - millä kielellä Finnairin koneessa tulisi palvella?

Lähes 700 työntekijän tulevaisuus on Finnairissa uhattuna, jos henkilöstökuluista ei saada höylättyä kaavailtuja miljoonasäästöjä. Eilen alkaneita yt-neuvotteluja käydään hallinnon ja tukitoimien työntekijöiden sekä matkustajahenkilöstön kanssa. Yhtiön johto on väläyttänyt ulkoistuksia ja irtisanomisia, jos säästöistä ei päästä yksimielisyyteen. Pitäisikö Finnairin henkilöstön joustaa? 68

A2 Venäjä-ilta, Ajankohtainen kakkonen

Näin keskusteltiin A2 Venäjä-illan avoimessa toimituskokouksessa

Ajankohtaisen kakkosen Venäjä-illan avoin toimituskokous järjestettiin maanantaina 24. maaliskuuta. Voit lukea kaikki kommentit alla olevista chat-ikkunoista - yleisön kommentit oikealla palstalla ja toimituksen vastaukset vasemmalla. Toimitus kiittää asiallisesta ja antoisasta keskustelusta kaikkia osallistuneita ja ryhtyy valmistelemaan vieraskutsuja ja käsikirjoitusta tältä pohjalta. A2 Venäjä-ilta televisioidaan suorana lähetyksenä Tampereen mediapoliksesta 15. huhtikuuta klo 21.00 alkaen. Venäjä-chat aukeaa jo tuntia ennen suoraa lähetystä osoitteessa yle.fi/venäjä-ilta.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä