Ulkomaat |

Aasiassa pörssiviikko alkoi pääosin nousevin kurssein

Aasiassa pörssikurssit olivat viikon alkajaisiksi pääosin nousussa. Kursseille antoi nostetta optimismi maailmantalouden toipumisesta. Toisaalta kurssinousua hillitsi Yhdysvalloista perjantaina saadut odotuksia huonommat talousluvut.

Esimerkiksi teollisuustuotanto pysytteli Yhdysvalloissa ennallaan helmikuussa. Kuluttajahintaindeksi nousi vain hieman, ja sekin oli pääosin polttoaineen kallistumisen seurausta.

Maanantaina Tokiossa kurssit jäivät 0,12 prosenttia plussalle ja Hong Kongissa 0,31 prosenttia plussalle. Sen sijaan Shanghaissa kurssit ottivat takapakkia 0,56 prosenttia.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Ulkomaat

Pääuutiset

Kotimaa

Suurin osa lukioista vaatii tai suosittelee omaa kannettavaa – katso kuntasi lukion tilanne

Nuori mies käyttää tablettitietokonetta.

Suurin osa lukioista suosittelee tai jopa vaatii opiskelijoitaan hankkimaan oman kannettavan tietokoneen opintoja varten. Yle Uutiset kysyi asiaa lähes kolmelta sadalta lukiolta. Osassa lukioista kaikille opiskelijoille kustannetaan koneet omiksi, kun taas suurin osa lukiolaisista joutuu maksamaan sen omasta rahapussista. Osa ylioppilaskirjoituksista tehdään sähköisesti jo kahden vuoden päästä.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä