Ulkomaat |

Aasiassa pörssiviikko alkoi pääosin nousevin kurssein

Aasiassa pörssikurssit olivat viikon alkajaisiksi pääosin nousussa. Kursseille antoi nostetta optimismi maailmantalouden toipumisesta. Toisaalta kurssinousua hillitsi Yhdysvalloista perjantaina saadut odotuksia huonommat talousluvut.

Esimerkiksi teollisuustuotanto pysytteli Yhdysvalloissa ennallaan helmikuussa. Kuluttajahintaindeksi nousi vain hieman, ja sekin oli pääosin polttoaineen kallistumisen seurausta.

Maanantaina Tokiossa kurssit jäivät 0,12 prosenttia plussalle ja Hong Kongissa 0,31 prosenttia plussalle. Sen sijaan Shanghaissa kurssit ottivat takapakkia 0,56 prosenttia.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Ulkomaat

Pääuutiset

Kotimaa 4

Onko naapurisi hyvätuloisempi ja paremmin koulutettu kuin sinä? Tarkista tulokoneesta

Suomen hyvätuloisimmilla postinumeroalueilla asuu kaikkein koulutetuinta väkeä, selviää Ylen tulokoneesta. Suomessa on myös kymmeniä alueita, joilla ei asu yhtään maisteria saati tohtoria. Koneeseen on koottu jokaisen Suomen postinumeroalueen asukkaiden tulotiedot sekä koulutustiedot. Koneen avulla voit myös tarkastella, minkä verran asuinalueellasi asuu esimerkiksi työttömiä, opiskelijoita, työssäkäyviä tai eläkeläisiä.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä