Kulttuuri |

Aku Ankka -lehti teki levikkiennätyksen

Aku Ankka-sarjakuvalehti on tehnyt Suomessa uuden levikkiennätyksen.

Lehden levikki on 320 514 kappaletta. Lehden edellinen levikkiennätys oli vuodelta 1975. Tuolloin levikki oli 317 570. Päätoimittaja Jukka Heiskasen mukaan levikki on asukasmäärään suhteutettuna huippuluokkaa.

Aku Ankan levikki on noussut seitsemän vuotta peräkkäin. Kahtena viime vuonna levikki on kasvanut noin 10 000 kappaletta. Heiskasen mukaan on vaikea sanoa suurinta syytä tilaajamäärän nousulle. Lehden sisältöön ja markkinointiin on kuitenkin panostettu viime aikoina paljon. Lehdellä on ollut muun muassa näkyvä mainoskampnja televisiossa.

Aku Ankka on ilmestynyt Suomessa vuodesta 1951 alkaen.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Kulttuuri

Pääuutiset

Politiikka

Tässä on Suomen uusi hallitus – joukossa muutama kokenut ja monta untuvikkoa

Economic Affairs Minister Olli Rehn, Agricilture and Environment Minister Kimmo Tiilikainen, Municipalities and Reform Minister Anu Vehviläinen, Prime Minister Juha Sipilä, Family and Social Services Minister Annika Saarikko, Transport and Communications Minister Anne Berner ja Family and Social Services Juha Rehula.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä