Helsinki

Antilooppi nappasi Hakaniemen entisen Sokoksen

Kiinteistösijoitusyhtiö omistaa nyt noin 70 000 neliömetriä toimisto- ja liiketilaa Hakaniemessä. S-marketin pysyy alueella pitkän vuokrasopimuksen myötä.

Kiinteistösijoitusyhtiö Antilooppi on ostanut kiinteistöjä Helsingin Hakaniemestä yli 30 miljoonalla eurolla, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Ostetuista kiinteistöistä muun muassa Palvelualojen ammattiliitto PAM ry:n pääkonttorina toiminut Siltasaarenkatu 6 on  nyt kokonaisuudessaan Antiloopin omistuksessa.

Yhtiö omistaa nyt enemmistön Hok-Elannon perinteikkäästä kiinteistöstä, jossa toimi aiemmin esimerkiksi Hakaniemen Sokos. Myös Elannon talon takana sijaitsevan Paasivuorenkatu 4-6:n enemmistö kuuluu kauppojen jälkeen Antiloopille.

Yhtiön tiedotteen mukaan kaupan yhteydessä Antilooppi solmi pitkäaikaiset vuokrasopimukset HOK-Elannon kanssa, millä varmistetaan päivittäisten palveluiden, kuten S-Marketin jatkuminen alueella.

Antiloopin omistavat suomalainen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Pensionsförsäkring. Yhtiö omistaa nyt Hakaniemen alueelta noin 70 000 neliömetriä toimisto- ja liiketilaa, muun muassa Hakaniemen Ympyrätalon.

Tuoreimmat aiheesta: Helsinki

Pääuutiset

Kotimaa

Hurja ennuste F-Securen Hyppöseltä: Tekoäly tekee ohjelmoijista työttömiä

Mikko Hyppönen.

Tekoäly on mullistanut työnteon tietoturvayhtiö F-Securella. Kaksitoista vuotta kehitetty tekoäly seuloo väsymättä haittaohjelmia. Ihmiset voivat keskittyä vaikeimpiin tehtäviin. Tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen uskoo, että vielä suurempi mullistus nähdään pian, kun tietokoneet alkavat kirjoittaa virheetöntä ohjelmakoodia. Yle tutustui tekoälyn käyttöön haittaohjelmien metsästyksessä, robotiikassa ja puheentunnistuksessa.

USA:n vaalit

Loka on lentänyt aina Yhdysvaltain presidentinvaaleissa – miksi demokraatit ovat aaseja ja republikaanit norsuja?

Yhdysvaltain presidentinvaaleissa on alkamassa loppukiri, kun demokraatit nimeävät Hillary Clintonin ehdokkaakseen maanantaina alkavassa puoluekokouksessa. Naapurileirissä on jo aloitettu kiivas lokakampanja häntä vastaan, ja myös republikaanien Donald Trump saa oman osansa. Lähes 200 vuotta sitten erästä ehdokasta haukuttiin aasiksi. Siitä syntyi demokraattien logo.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä