Turku |

Ateria-automaatti kiinnostaa vähän Loimaalla

Vanhusten ateria-automaatti Loimaalla kaipaa lisää testaajia. Testaus jatkuu vuoden loppuun.

Menumatikin toimitusjohtaja Jukka Penttinen näyttää pakastimesta otetaan ruoka ja laitetaan pakastimen päällä olevaan kiertoilmauuniin.

Loimaalla on ollut mahdollista tilata kotiinsa ateria-automaatti kokeilumielessä. Palvelu on tarkoitettu kotona asuville vanhuksille. Kokeilun piirissä on tällä hetkellä 8 taloutta.

- Olisimme odottaneet vilkkaampaa kiinnostusta ja osallistumista tähän kokeiluun, toteaa sosiaali- ja terveysjohtaja Jaakko Kaunisto.

Kokeilu alkoi syyskuussa ja kestää vuoden loppuun. Ateria-automaatti sisältää asiakkaan tilaamat annokset ja lämmittää ne valmiiksi.

- Kokeilun piirissä on ollut noin 10 kotitaloutta. Määrä elää koko ajan. Osa on jo luopunutkin kokeilusta, mutta uusia otetaan rinkiin mukaan, jos on kiinnostusta.

Ateria-automaatti on saanut tähän mennessä kaksijakoista palautetta.

- Toiset pitävät systeemistä, toiset eivät koe sitä omakseen.

Testaajilta hankitun palautteen myötä päätetään, jatkuuko automaattipalvelu Loimaalla vai ei. Loimaan kotihoito lähettää asiakkaille, jotka ovat kokeilleet ateria-automaattia, palautekyselyn. Sen perusteella tehdään päätöksiä, jatkuuko ateria-automaattipalvelu Loimaalla ensi vuonna vai ei.

Tuoreimmat aiheesta: Turku

Pääuutiset

Tampere

Delfiinit lennätettiin salassa Kreikkaan – toimitusjohtaja: "Haluttiin turvata työrauha"

Video: Yle Uutiset Pirkanmaa: Delfiinien siirto Särkänniemestä
Video

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä