Helsinki |

Eckerön uusi Tallinnan-laiva Finlandia on nuotein koristeltu

Eckerö Line on päättänyt ottaa Nordlandian korvaavan uuden Tallinnan-laivansa käyttöön uudenvuodenaattona. Matka-aika lyhenee 2,5 tuntiin.

Eckerö Line Finlandia havainnekuva
Havainnekuva M/S Finlandiasta. Kuva: Eckerö Line

Helsinki-Tallinna reitille tulee uusi laiva vuoden vaihteessa. 2001 rakennettu m/s Finlandia on seilannut aiemmin Italiassa.

Laivan matkustamotiloja rakennetaan parhaillaan Landskronassa Ruotsissa. Laivan kyljet koristellaan Suomen lipulla ja nuottikirjoituksin.

Alus tulee 1981 rakennetun m/s Nordlandian tilalle.

Laivalla on kaksi lähtöä päivässä Helsingistä ja Tallinnasta. Helsingin päässä alus lähtee Länsisatamasta aamulla ja illalla, ja matka-aika molempiin suuntiin on 2,5 tuntia, kun se nykyään on Helsingistä Tallinnaan kolme tuntia ja takaisin päin 3,5 tuntia.

Tuoreimmat aiheesta: Helsinki

Pääuutiset

Kotimaa

Onko naapurisi hyvätuloisempi ja paremmin koulutettu kuin sinä? Tarkista tulokoneesta

Kerrostaloasuntoja Helsingissä heinäkuussa 2014.

Suomen hyvätuloisimmilla postinumeroalueilla asuu kaikkein koulutetuinta väkeä, selviää Ylen tulokoneesta. Suomessa on myös kymmeniä alueita, joilla ei asu yhtään tohtoria saati maisteria. Koneeseen on koottu jokaisen Suomen postinumeroalueen asukkaiden tulotiedot sekä koulutustiedot. Koneen avulla voit myös tarkastella, minkä verran asuinalueellasi asuu esimerkiksi työttömiä, opiskelijoita, työssäkäyviä tai eläkeläisiä.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä