Kotimaa |

Eva Biaudet palkittiin ihmiskaupan vastaisesta työstään

Yhdysvaltain ulkoministeri Hillary Clinton palkitsi vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet'n hänen ihmiskauppaa vastaan tekemästään työstä. Biaudet toimii Suomen kansallisena ihmiskaupparaportoijana.

Yhdysvaltain ulkoministeri Hillary Clinton ja vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet.
Yhdysvaltain ulkoministeri Hillary Clinton ja vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet palkitsemistilaisuudessa Washingtonissa 27. kesäkuuta. Kuva: Nina Svahn / Yle

- Tuntuu erittäin hienolta. Olen ylpeä tästä tunnustuksesta ja haluan jakaa sen heidän kanssaan, joille se myös kuuluu eli tiimilleni, edeltäjälleni ja kansallisen raportin kirjoittajille, Biaudet kommentoi tunnustusta tuoreeltaan.

Clinton julkisti Washingtonissa maanantaina järjestetyssä tilaisuudessa Yhdysvaltojen ulkoministeriön kokoaman maailmanlaajuisen ihmiskauppaa käsittelevän raportin. Tutkimus tarjoaa globaalin päivitetyn katsauksen ihmiskaupan tilaan ja hallitusten toimiin kyseisen rikollisuuden lajin kitkemiseksi.

Ihmiskaupparaportti luokittelee maat kolmeen eri tasoon sen mukaan, miten hyvin ne ovat onnistuneet taistelussaan ihmiskauppaa vastaan. Suomi on ensimmäisellä tasolla, mutta ykköstason maillakin on haasteensa.Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Ulkomaat

Alppien lentoturma osoittautumassa tahalliseksi – tämä kaikki asiasta tiedetään

Turmatutkijat työskentelivät lentokoneen jäänteiden seassa Seynen kaupungin lähellä, Alpeilla torstaina.

Tapahtumat hetki hetkeltä

klo 21.01

Valkoisen talon mukaan lentotragedia ei liity terrorismiin.

klo 19.55

Turma on saanut lentoyhtiöitä muuttamaan käytäntöjään. Mm. Easyjetin ohjaamossa on jatkossa oltava aina kaksi miehistön jäsentä. Lue lisää.

19.48

Saksalainen Passauer Neue Presse -lehti on haastatellut perämiehen tuttavaa, jonka mukaan perämies oli epätasapainoinen ja joutunut myös keskeyttämään pilottikoulutuksensa puoleksi vuodeksi psyykkisistä syistä. Tuttavan mukaan perämiehen haaveena oli aina ollut päästä lentäjäksi. Turmaa tutkivat viranomaiset eivät ole vielä julkaisseet virallisia tietoja perämiehen terveydentilasta.

Lue lisää

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä