Kulttuuri |

Fox aikoo tehdä SuomiTV:stä viihdekanavan

Fox International Channelin Pohjoismaiden ja Baltian johtaja Åse Ytreland sanoo yhtiön ostaneen kanavan, koska se on keino laajentua Pohjoismaissa. Kanavasta tulee ilmainen viihdekanava.

Suomi-tv -teksti kyltissä.
Kuva: Mikko Kuusisalo / YLE

SuomiTV:n toimilupa sanelee, että kanavalta on tultava suomenkielistä ohjelmaa ja muun muassa uutiset. Ytrelandin mukaan toimiluvan määräykset eivät ole ongelma.

- Tämä vasta tapahtui kaksi päivää sitten, mutta tämä on meille uusi haaste. Emme vielä tiedä, miten toteutamme uutiset, mutta toimiluvan määräykset eivät ole ongelma, sanoo Åse Ytreland.

SuomiTV:llä on ollut talousvaikeuksia. Fox ei pidä kanavan ongelmia rasitteena.

- Emme keskity menneeseen, katsomme suoraan eteenpäin. Olemme tehneet tämän ennenkin, pystymme ostamaan kanavan, ja rakentamaan sen tyhjästä, ja uskomme, että voimme tehdä sen myös Suomessa, vastaa Ytreland.

Kanavasta tulee ensimmäinen ilmainen Foxin kanava, vaikka yhtiö on keskittynyt maksutelevisioon.

- Miksi ei! Tämä on aivan uusi haaste meille, sanoo Ytreland.

Mediamoguli Rupert Murdochille kuuluva Fox International Channels varmisti kaupan SuomiTV:n ostosta tiistaina.

Keskustele uutisesta 78 kommenttia

Mediamoguli Rupert Murdochille kuuluva Fox International Channels (FIC) tekee SuomiTV:stä ilmaisen viihdekanavan. Oletko kiinnostunut ilmaisesta viihdekanavasta?

Siirry keskusteluun

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Kulttuuri

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä