Talous |

Grimaldin Finnlines-valloitus matelee

Italialaisvarustamo Grimaldi onnistui kasvattamaan vain hivenen omistustaan rahtivarustamo Finnlinesissa viime perjantaina päättyneessä ostotarjouksessa.

Alustavan tuloksen perusteella Grimaldi sai tarjouksellaan osakkeita noin 264 000 kappaletta. Ne nostivat Grimaldin omistusosuuden Finnlinesissa 50,7 prosenttiin aiemmasta 50,1 prosentista.

Grimaldin omistus Finnlinesissa ylitti 50 prosentin rajan joulukuun lopulla. Italialaisyhtiölle syntyi tämän seurauksena arvopaperimarkkinalain mukainen velvollisuus tehdä lopuista osakkeista ostotarjous. Hinta tarjouksessa oli 17 euroa osakkeelta. Finnlines pitää hintaa halpana

Finnlinesin hallitus piti omassa arvioissaan Grimaldin tarjousta liian halpana. Myös yhtiön suurin kotimainen omistaja, eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen on pitänyt tarjottua hintaa alhaisena.

Grimaldin ostotarjouksen lopullinen tulos on määrä kertoa torstaina.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Talous

Pääuutiset

Ulkomaat

Lentotragedia: Poliisi kantanut laatikoittain todistusaineistoa perämiehen kodista

Poliiseja Montabaurissa sijaitsevan talon ulkopuolella. Turmakoneen perämies ilmeisesti asui talossa.

Tapahtumat hetki hetkeltä

klo 21.01

Valkoisen talon mukaan lentotragedia ei liity terrorismiin.

klo 19.55

Turma on saanut lentoyhtiöitä muuttamaan käytäntöjään. Mm. Easyjetin ohjaamossa on jatkossa oltava aina kaksi miehistön jäsentä. Lue lisää.

19.48

Saksalainen Passauer Neue Presse -lehti on haastatellut perämiehen tuttavaa, jonka mukaan perämies oli epätasapainoinen ja joutunut myös keskeyttämään pilottikoulutuksensa puoleksi vuodeksi psyykkisistä syistä. Tuttavan mukaan perämiehen haaveena oli aina ollut päästä lentäjäksi. Turmaa tutkivat viranomaiset eivät ole vielä julkaisseet virallisia tietoja perämiehen terveydentilasta.

Lue lisää

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä