Talous |

Haastattelussa Patrian toimitusjohtaja – suora lähetys klo 16.15

Heikki Allosen mukaan Patrian asema johtavana puolustusteollisuuden yrityksenä vahvistuu.

Valtion puolustusteollisuusyhtiö Patrian toimitusjohtaja Heikki Allonen on tyytyväinen uuteen norjalaiseen vähemmistöomistajaan. 

Toimitusjohtaja Allonen kommentoi Ylen haastattelussa tänään kello 16.15 kauppaa, jolla Patrian vähemmistöomistajaksi 49,9 prosentin osuudella tulee Kongsberg Defence & Aerospace Norjasta.

Haastattelua voi seurata Ylen verkkosivuilla.

Tuoreimmat aiheesta: Talous

Pääuutiset

Kotimaa

Hurja ennuste F-Securen Hyppöseltä: Tekoäly tekee ohjelmoijista työttömiä

Mikko Hyppönen.

Tekoäly on mullistanut työnteon tietoturvayhtiö F-Securella. Kaksitoista vuotta kehitetty tekoäly seuloo väsymättä haittaohjelmia. Ihmiset voivat keskittyä vaikeimpiin tehtäviin. Tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen uskoo, että vielä suurempi mullistus nähdään pian, kun tietokoneet alkavat kirjoittaa virheetöntä ohjelmakoodia. Yle tutustui tekoälyn käyttöön haittaohjelmien metsästyksessä, robotiikassa ja puheentunnistuksessa.

USA:n vaalit

Loka on lentänyt aina Yhdysvaltain presidentinvaaleissa – miksi demokraatit ovat aaseja ja republikaanit norsuja?

Yhdysvaltain presidentinvaaleissa on alkamassa loppukiri, kun demokraatit nimeävät Hillary Clintonin ehdokkaakseen maanantaina alkavassa puoluekokouksessa. Naapurileirissä on jo aloitettu kiivas lokakampanja häntä vastaan, ja myös republikaanien Donald Trump saa oman osansa. Lähes 200 vuotta sitten erästä ehdokasta haukuttiin aasiksi. Siitä syntyi demokraattien logo.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä