Vaalit |

Haatainen lähtee presidenttikisaan

Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Tuula Haatainen lähtee kisaamaan SDP:n presidenttiehdokkuudesta. Haatainen osallistuu puolueen esivaaliin entisen pääministerin Paavo Lipposen ja kansanedustaja Ilkka Kantolan kanssa. Hän ilmoitti aikeistaan keskiviikkona tiedotustilaisuudessa.

Tuula Haatainen
Kuva: YLE

Haatainen on toiminut aiemmin kansanedustajana sekä opetusministerinä ja sosiaali- ja terveysministerinä. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri ja sairaanhoitaja.

Haatainen on toistaiseksi ainoa nainen, joka on ilmoittanut halukkuutensa osallistua tuleviin presidentinvaaleihin.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Pääuutiset

Kotimaa

Nuoret haluavat koulusta lisää apua tunne-elämän huoliin – Koulupsykologi: "Apua tarvitsevia on tosi paljon"

Moni nuori toivoo koulun aikuisilta lisää tukea tunne-elämän huoliin, kaverisuhteisiin ja perheen asioihin. Psykologille ja lääkärille pääsy koetaan välillä vaikeaksi. Esimerkiksi helsinkiläisellä psykologilla Laura Blomqvistilla on hoidettavanaan tuhannen opiskelijan mielenterveys. Puolentoista vuoden takainen lakimuutos näyttää silti parantaneen opiskeluhuoltoa.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä