Kotimaa |

Halonen vetämään YK-työryhmää

Presidentti Tarja Halonen on ilmoittanut ottavansa vastaan YK:n väestökysymyksiin keskittyvän työryhmän puheenjohtajuuden. Työryhmän toisena puheenjohtajana toimii Halosen rinnalla Mosambikin entinen presidentti Joaquim Chissano.

Korkean tason työryhmän päätehtävä on seksuaali- ja lisääntymisterveyteen ja -oikeuksiin liittyvien kysymysten edistäminen poliittisella tasolla maailmanlaajuisesti. Työryhmän on tarkoitus aloittaa toimintansa ensi kesänä.

Tehtävää tarjottiin Haloselle helmikuun lopulla.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Ulkomaat

Yhdysvalloissa presidentinvaalikampanja kiihtyy – demokraattien kandidaateilla ensimmäinen väittely

Yhdysvalloissa demokraattien presidenttiehdokkaaksi pyrkivät kandidaatit kohtaavat ensimmäisessä televisioväittelyssään. Lähetys alkoi Suomen aikaa kello 3.30 CNN-kanavalla. Entinen ulkoministeri Hillary Clinton on edelleen selvä suosikki demokraattien ehdokkaaksi. Varapresidentti Joe Bidenilta puolestaan odotetaan viime hetkiin asti ilmoittautumista presidenttiehdokaskilpailuun.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä