Hämeenlinna |

Hattulan Harrastajateatteri marssittaa Mämmilän näyttämölle

Hattulassa Parolan Nuorisotalolla voi keväällä piipahtaa 80-luvun tunnelmissa. Nuorisotalon Vintillä harjoitellaan nimittäin parhaillaan Tarmo Koiviston sarjakuviin pohjautuvaa Mämmilä-näytelmää.

Hattula

Hattulan Harrastajateatterin parikymmenpäinen joukko harjoittelee täyttä päätä reilun kuukauden päästä ensi-iltansa saavaa Mämmilä-näytelmää.

- Hattulan Harrastajateatterin väki tuo Mämmilässä estraadille Suomen pienoiskoossa kaikkine ihmisluonteineen ja elämäntyyleineen, kertoo teatteriyhdistyksen puheenjohtaja Veikko Pulli. Lavalla nähdään muun muassa kissahullu Sulo sekä utelias postinkantaja Aune.

Mämmilä-esitys perustuu Tarmo Koiviston samannimisiin sarjakuviin, joiden pohjalta Jari Forsman on kirjoittanut näytelmän. Sen ohjaa Anniina Mustalammi, joka on jo aiemmin kokeillut ohjaamista yhdessä Jari Kelhon kanssa.

- Ohjaaja valitaan meidän teatterilaisten joukosta ja tällä kertaa se nalli napsahti minulle, kertoo Mustalammi. Hän on ollut mukana Hattulan Harrastajateatterin toiminnassa jo 12 vuotta.

Hattulan Harrastajateatterin näytelmät tehdään harrastajavoimin. Yhdessä huolehditaan lavastuksesta, puvustuksesta ja muusta, kertoo Pulli. Tällä kertaa pukuloistosta vastaa 80-luvun muoti ja tyyli!

Mämmilä-näytelmän ensi-ilta on Parolan Vintillä maaliskuun 18. päivä.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Hämeenlinna

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä