Kotimaa |

Hunajamarinoituja kirjolohisuikaleita poistetaan myynnistä

Syynä tuotteiden poistamiseen myynnistä on se, että osa pakkauksista on alkanut pullistua. Valmistaja epäilee, ettei tuote säily hyvälaatuisena viimeisen käyttöpäivään saakka.

Apetit hunajamarinoidut kirjolohisuikaleet.
Kuva: Apetit

Apetit Kala poistaa myynnistä hunajamarinoituja kirjolohisuikaleita. Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran mukaan takaisinveto koskee niitä eriä, joiden viimeinen käyttöpäivä on 4. maaliskuuta ja sitä aikaisemmat päivämäärät.

Syynä tuotteiden poistamiseen myynnistä on se, että osa pakkauksista on alkanut pullistua. Valmistaja epäilee, ettei tuote säily hyvälaatuisena viimeisen käyttöpäivään saakka. Tuotteet ovat pakattu 300 gramman pakkaukseen.

Eviran mukaan tuotetta on myyty koko maassa.

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Kotimaa

Onko naapurisi hyvätuloisempi ja paremmin koulutettu kuin sinä? Tarkista tulokoneesta

Kerrostaloasuntoja Helsingissä heinäkuussa 2014.

Suomen hyvätuloisimmilla postinumeroalueilla asuu kaikkein koulutetuinta väkeä, selviää Ylen tulokoneesta. Suomessa on myös kymmeniä alueita, joilla ei asu yhtään tohtoria saati maisteria. Koneeseen on koottu jokaisen Suomen postinumeroalueen asukkaiden tulotiedot sekä koulutustiedot. Koneen avulla voit myös tarkastella, minkä verran asuinalueellasi asuu esimerkiksi työttömiä, opiskelijoita, työssäkäyviä tai eläkeläisiä.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä