Kotimaa |

Hunajamarinoituja kirjolohisuikaleita poistetaan myynnistä

Syynä tuotteiden poistamiseen myynnistä on se, että osa pakkauksista on alkanut pullistua. Valmistaja epäilee, ettei tuote säily hyvälaatuisena viimeisen käyttöpäivään saakka.

Apetit hunajamarinoidut kirjolohisuikaleet.
Kuva: Apetit

Apetit Kala poistaa myynnistä hunajamarinoituja kirjolohisuikaleita. Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran mukaan takaisinveto koskee niitä eriä, joiden viimeinen käyttöpäivä on 4. maaliskuuta ja sitä aikaisemmat päivämäärät.

Syynä tuotteiden poistamiseen myynnistä on se, että osa pakkauksista on alkanut pullistua. Valmistaja epäilee, ettei tuote säily hyvälaatuisena viimeisen käyttöpäivään saakka. Tuotteet ovat pakattu 300 gramman pakkaukseen.

Eviran mukaan tuotetta on myyty koko maassa.

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Politiikka

Asiantuntijat: Hallituksen vaivihkaa valmistelema asetus vie rahaa köyhiltä ja sairailta

Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelumaksut nousevat vuodenvaihteessa noin 30 prosenttia, päätti hallitus puolitoista viikkoa sitten. Päätöksen valmistelu tapahtui kaikessa hiljaisuudessa ilman lausuntokierrosta. Kysyimme maan parhailta asiantuntijoilta ja sote-palvelujen käyttäjiltä, ovatko hinnankorotukset poikkeuksellisia, keitä ne kirpaisevat eniten ja millaisia vaikutuksia palvelumaksujen nostolla on.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä