New Articles |

Huttu-ukon keitto

500 g poronkäristystä

150 g amerikan pekonia

2 sipulia

2 pussia suikalevihanneksia (tai itse suikaloituja)

1 kolmen juuston kerma

1 ruokakerma

pippuria ja suolaa

Paista liha, pekoni ja sipuli. Kaada seos kattilaan ja lisää vesi. Keitä puoli tuntia. Lisää vihannekset ja keitä 5 minuuttia. Lisää molemmat kermat ja keitä vielä 5 minuuttia.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä