Talous |

Ilta-Sanomat: Niinistö voittaisi presidentinvaalit mennen tullen

Jos presidentti valittaisiin nyt, kokoomuksen Sauli Niinistö voittaisi vaalit kirkkaasti. Ilta-Sanomien mukaan kansalaisista 56,8 prosenttia kannattaa Niinistöä, joten hän nousisi presidentiksi jo vaalien ensimmäisellä kierroksella.

Ilta-Sanomien selvityksen mukaan toiseksi eniten ääniä ensimmäisellä kierroksella saisi keskustan Olli Rehn, jonka kannatus on 14,7 prosenttia.

Perussuomalaiset huikeaan eduskuntavaalimenestykseen johdattanut Timo Soini on gallupissa kolmantena kahdeksan prosentin kannatuksella.

Ilta-Sanomat teetti selvityksen Taloustutkimuksella. Siihen vastasi lähes 1 000 henkilöä 18.-28. huhtikuuta.

Noin kaksi viikkoa sitten Niinistö kertoi tehneensä ratkaisunsa ehdokkuudesta, mutta hän ei vielä paljastanut sitä. EU:n talouskomissaari Rehn sanoi maaliskuun lopussa, että hän päättää mahdollisesta presidenttiehdokkuutestaan ensi syksynä.

Presidentinvaalit käydään ensi tammikuussa.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Talous

Pääuutiset

Kotimaa

Yli 190 000 asiakasta ilman sähköä

Puu kaatunut.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä