Talous |

Itella yllätti: Nimi takaisin Postiksi

Yhtiön toimitusjohtaja Heikki Malinen myöntää, että kahden brändin malli, jossa on toimittu Posti-nimellä kuluttajille ja Itellana yritysasiakkaille, ei ole toiminut odotetusti.

Postin lajittelua Joensuussa Rantakadulla.
Kuva: Esa Huuhko / Yle

Posti- ja logistiikkayhtiö Itella kertoo vaihtavansa nimensä Postiksi ensi vuoden alusta lähtien.

– Olen erittäin innoissani tästä nimenmuutoksesta ja toivon, että asiakkaamme näkevät tämän positiivisena uudistuksena, yhtiön toimitusjohtaja Heikki Malinen sanoo.

Hän myöntää, että kahden brändin malli ei ole toiminut odotetusti. Se on myös tuonut yhtiölle ylimääräisiä kustannuksia.

Posti-nimestä ei missään vaiheessa luovuttu, vaan se on palvellut kaiken aikaan kuluttaja-asiakkaita Suomessa. Yritysasiakkaille on toimittu Itella-nimellä.

Nimi Itella otettiin käyttöön vuonna 2007 kansainvälistymisen vuoksi.

Tuoreimmat aiheesta: Talous

Pääuutiset

Ulkomaat

Lentotragedia: Poliisi kantanut laatikoittain todistusaineistoa perämiehen kodista

Poliiseja Montabaurissa sijaitsevan talon ulkopuolella. Turmakoneen perämies ilmeisesti asui talossa.

Tapahtumat hetki hetkeltä

klo 21.01

Valkoisen talon mukaan lentotragedia ei liity terrorismiin.

klo 19.55

Turma on saanut lentoyhtiöitä muuttamaan käytäntöjään. Mm. Easyjetin ohjaamossa on jatkossa oltava aina kaksi miehistön jäsentä. Lue lisää.

19.48

Saksalainen Passauer Neue Presse -lehti on haastatellut perämiehen tuttavaa, jonka mukaan perämies oli epätasapainoinen ja joutunut myös keskeyttämään pilottikoulutuksensa puoleksi vuodeksi psyykkisistä syistä. Tuttavan mukaan perämiehen haaveena oli aina ollut päästä lentäjäksi. Turmaa tutkivat viranomaiset eivät ole vielä julkaisseet virallisia tietoja perämiehen terveydentilasta.

Lue lisää

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä