Turku |

Jouko Laxell ei lähde ehdolle

Salolainen Kokoomuksen kansanedustaja Jouko Laxell ei aio asettua ehdolle ensi vuoden eduskuntavaaleissa. Laxell kertoo, että päätös johtuu terveydellisistä syistä ja halusta keskittyä välillä kotioloihin.

Kansanedustaja Jouko Laxell.
Kuva: YLE / Jouni Koutonen
Salo

Laxellin mukaan suurin syy olla asettumatta ehdolle on eturauhassyöpä, joka hänellä todettiin vuosi sitten. Syöpä leikattiin viime toukokuussa.

- Tarkastusten jälkeen viime viikon lopulla sain tiedon, että edessä on vielä sädehoitoja parin kuukauden ajan, kertoo Laxell YLE Turulle.

Päätöstä Laxell punnitsi pitkään.

- Päätös on ollut vaikea ja raskas. Nyt on kuitenkin aika hiljentää pikku hiljaa tahtia ja perhekin toivoo, että vietän enemmän aikaa kotona.

Laxell ei kuitenkaan jätä politiikkaa ja hän jatkaa kansanedustajana jäljellä olevan vuoden. Laxell aikoo myös kansanedustajan työn jälkeen olla aktiivisesti mukana tukemassa kokoomuspuolueen vaalityötä ja muuta järjestötoimintaa.

Laxell on toiminut Salon kaupunginhallituksen ja valtuuston jäsenenä vuosina 2000 - 2008 sekä kansanedustajana vuodesta 2004.Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Turku

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä