Häme |

Kakkostie levenee etelästä Forssaa kohti

Karkkilan ja Loukun väliset rakennustyöt ovat jo urakkakilpailutuksessa. Aikanaan remontin ja levennysten jälkeen kakkostien nopeus voidaan nostaa 100 kilometriin tunnissa.

Kakkostien remontti alkaa keväällä 2012. Kuva: YLE

Valtatie kakkosen remontti käynnistyy keväällä. Tänä vuonna valtatie kahdella eli Helsinki-Forssa-Pori-tiellä perusparannetaan väli Karkkila-Loukku.

Tietä levennetään molemmin puolin noin metrillä. Liikenneviraston yksikön päällikkö Pekka Petäjäniemi sanoo, että tavoitteena on tehdä työt mahdollisimman nopeasti. Urakat ovat jo kilpailutuksessa. Tulevien töiden kustannusarvio on kymmenen miljoonaa euroa.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Häme

Pääuutiset

Kotimaa

"Koemme olevamme onnekkaita" – Nepalissa olevat suomalaiset odottavat avun saapumista ja pelkäävät jälkijäristyksiä

Ihmiset raivaavat pahasti vaurioutunutta UNESCON maailmanperintökohteeksi nimettyä Durbarin toria Kathmandussa 25. huhtikuuta.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä