Ulkomaat |

Kaksi virolaista huippu-urheilijaa kärähti bordellibisneksestä

Viron TV:n ja Suomen TV 2:n Silminnäkijä-ohjelmat ovat paljastaneet Tallinnassa bordellibisneksen, johon on osallistunut parin keskustaan kuuluvan liikemiehen lisäksi kaksi virolaista tunnettua yleisurheilijaa.

Skandaali lähti purkautumaan, kun taksi vei suomalaisturisteina esiintyneet toimittajat Tallinnan eliittibordelleihin, joiden omistajiksi paljastui kaksi Viron keskustapuolueen eli Keskerakonnan tunnettua liikemiesedustajaa. Toinen heistä on aktiivisesti toiminut kunnallispolitiikassa.

Myös kaksi virolaista yleisurheilijaa on pidätetty bordellibisneksestä. Virossa keskiviikkona esitetyn Pealtnägija eli Silminnäkijä-ohjelman mukaan Viron olympiatoivo, kymmenottelija Kristjan Rahnu ja entinen sprintteri Taavi Rim olisivat osallistuneet ilotalotyttöbisnekseen. Miehet vuokrasivat Tallinnassa useita asuntoja ilotaloiksi ja mainostivat niitä internetissä ja lehdissä.

Uutistoimisto BNS:n mukaan molemmat urheilijat pidätettiin. Rahnu on päästetty vapaaksi allekirjoitusta vastaan.

Miehiä epäillään kahdesta eri rikoksesta ja heitä saattaa odottaa usean vuoden vankeustuomio. Viron yleisurheiluliitto on pidättänyt toistaiseksi kymmenottelija Kristjan Rahnun rahallisen tukemisen.

Suurin osa ostajista Suomesta Suuri osa maksullisen seksin ostajista on edelleen Suomesta, vaikka viime vuosina myös maan omien maksukykyisten miesasiakkaiden määrä on talousnousun seurauksena kasvanut. Viron poliisi on viime vuosina saanut suljettua nopeasti kymmenkunta bordellia. Useita oikeuskäsittelyjä parituksesta on juuri alkanut tai alkamassa. Skandaali paljastui selvisi YLE TV2:n Silminnäkijän ja Eesti TV:n Pealtnägijan yhteistyönä. Ohjelma on ensimmäinen, jonka Silminnäkijät Suomenlahden molemmin puolin ovat tehneet yhdessä. ETV esitti oman ohjelmansa keskiviikkoiltana. Suomessa Silminnäkijä "Iloisen talon takana" nähdään torstaina 21. helmikuuta klo 22.35 YLEn TV2:ssa. BNS, Postimees, YLE Uutiset

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Ulkomaat

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä