Kuntavaalit 2012 |

Kerro kuvalla mikä mättää tai on parasta kotikunnassasi

Ota kuvalla kantaa - kuntavaalit lähestyvät. Ottamasi kuvan voit nähdä nettisivuillamme, alueellisissa tv-uutisissa tai Aamu-tv:ssä. Lähetä kuva sähköpostilla osoitteeseen kunta.kuvat@yle.fi

Synkkä varjo
Kuva: Päivi Kupiainen

Ota kuva ja lähetä se meille eli kerro kuvalla, mikä kotikunnassasi mättää? Mihin ongelmiin uusien valtuutettujen tulisi ensitöikseen tarttua? Voit lähettää kuvan myös siitä, mikä toimii - kenties niin hyvin, että mallia voisivat ottaa muutkin kunnat ja niiden tulevat päättäjät.

Julkaisemme kuvia nettisivuillamme ja Aamu-tv:ssä kuntavaalien alla.

Lähetä kuva sähköpostilla osoitteeseen kunta.kuvat@yle.fi

Kirjoita viestin otsikkoon, missä maakunnassa kuva on otettu (Varsinais-Suomi, Uusimaa tai Lappi jne.). Kirjoita itse viestiin kotikuntasi nimi ja kerro tarkemmin siitä, mistä kuvasi kertoo. Liitä viestiin vain yksi kuva, jotta se tulee varmasti perille. Jos haluat lähettää monta kuvaa, lähetä useampi viesti.

Ainoastaan poikkeustapauksissa julkaisemme kuvia nimimerkillä eli toivomme sinun liittävän mukaan koko nimesi.

Materiaalin julkaiseminen

Emme takaa kaiken meille lähetetyn materiaalin julkaisemista. Mikä mättää -aiheisista kuntakuvista emme maksa korvausta.

Lähettämällä materiaalia et luovuta tekijänoikeuksiasi, annat ainoastaan vapaan edelleenkäyttöoikeuden Ylelle osana tätä Mikä mättää -hanketta.

Millaisen kuvan voimme julkaista?

Kuvan lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet lähettämäänsä materiaaliin. Samalla lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on oikeus luovuttaa materiaali Ylelle.

Julkisella paikalla kuvaamiseen ei tarvita lupaa. Tässä tapauksessa ei myöskään tarvita julkistamislupaa kuvassa esiintyviltä henkilöiltä.

Jos kuvassa näkyvät ihmiset ovat yksityisyyden piiriin kuuluvassa ympäristössä kuten kotipihallaan tai -rapussa, näitä kuvia emme julkaise.

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä