Vaaliuutiset |

Keskustan naiset: Naisille oma kolmikanta

Keskustalaiset naispoliitikot ulkomaankauppaministeri Paula Lehtomäki, kulttuuriministeri Tanja Saarela ja puolueen varapuheenjohtaja Mari Kiviniemi esittävät naisille omaa kolmikantatapaamista.

Lehtomäen mielestä tapaamisella voitaisiin pohjustaa seuraavia tuloneuvotteluja ja kohentaa naisten asemaa työmarkkinajärjestöissä

- Naisten asema näissä järjestöissä ei ole vielä kovinkaan hyvä. Itse asiassa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta naiset ovat varsinkin johtotehtävissä harvalukuisesti edustettuina, sanoo ulkomaankauppaministeri Paula Lehtomäki.

Lehtomäki peräänkuuluttaa naistoimijoiden yhteistyön tiivistämistä.

- Esimerkiksi syksyn lähestyessä tupo-ratkaisua voitaisiin pohjustaa erillisessä naisten kolmikantataapaamisessa, jossa etsittäisiin keinoja, joita työmarkkinaratkaisujen kautta voidaan ajaa nimenomaan naisten aseman parantamiseksi, ullkomaankauppaministeri pohtii.

YLE Uutiset

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Pääuutiset

Kotimaa

Palomestari: Turmakoneesta jäi jäljelle romukasa, ei mitään tunnistettavaa

Sunnuntain tiedotustilaisuus onnettomuudesta.

Tapahtumat hetki hetkeltä

01.45

Luterilaisen kirkon arkkipiispa Kari Mäkinen on muistanut lentoturmassa menehtyneitä, heidän omaisiaan ja turmasta järkyttyneitä Facebook-sivullaan rukouksella.

00.15

Tutkinnanjohtaja, komisario Pentti Lehtimäki kertoo, että lentoturmassa kuolleet siirretään yön aikana pois onnettomuuspaikalta. Heidän tunnistamisessaan tarvitaan DNA-tutkimuksia.

23.24

Pienkoneen putoamispaikalla ollut päivystävä palomestari kuvailee näkymää lohduttomaksi. Hänen mukaansa kone oli tuhoutunut tunnistamattomaan kuntoon.

Lue lisää

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä