Helsinki |

Konserttijärjestäjät eivät vahvista Princen tuloa Helsinkiin

Amerikkalaisen supertähden Princen saapumista Suomeen ei ole vahvistettu. Suomen suurimpiin keikkajärjestäjiin kuuluva Live Nation ei vahvista tietoa, että Prince on tulossa esiintymään Hartwall Areenaan.

Prince
Prince Kuva: Laurent Gillieron / EPA
Helsinki

SuomiTV on kertonut perjantaina maailmanluokan poptähden Princen saapuvan Suomeen kolmen viikon päästä. SuomiTV:n tietojen mukaan Prince esiintyy Hartwall Areenalla perjantaina 15. lokakuuta.

Princen konserttijärjestäjänä Suomessa toimivan Live Nationin promootiopäällikkö Maritta Kettunen sanoo, ettei vahvistusta konsertista ole. Neuvotteluja Princen esiintymisestä Suomessa ja Helsingissä on käyty ja käydään, mutta mitään varmaa asiasta ei voi sanoa.

Toinenkin konserttijärjestäjä tietämätön asiasta

Tapahtumajärjestäjä Eastwayllä on perjantaina oltu yhtä ymmällään Prince-huhusta. Eastwayn lehdistövastaava Aapo Lahti kertoo olleensa mukana tuomassa tähteä Suomeen kahdesti parikymmentä vuotta sitten. Princen piti tuolloin esiintyä Helsingin jäähallissa. Molemmilla kerroilla konsertti peruuntui, toinen vieläpä päivää ennen.

Vahvistusta SuomiTV:n tiedoille odotetaan

SuomiTV:n mukaan Princen konsertin liput tulevat myyntiin lähiaikoina. Artistin kiertueaikataulusta kerrotaan vapautuneen yllättäen päivä, ja laulaja päätti valita Helsingin vapaaksi jääneen päivän esiintymispaikaksi.

SuomiTV ei ole pystynyt vahvistamaan tietojensa lähdettä.

Princellä ei vaikeuksia myydä Areenaa täyteen

Live Nationin Kettunen ei pidä esitettyä konserttiaikataulua Princen osalta mahdottomana. Kettunen uskoo, että Princellä ei olisi vaikeuksia myydä konserttia loppuun lyhyelläkään varoitusajalla.

Eastwayn Lahti sanoo, että on olemassa hypoteettinen mahdollisuus siihen, että artistin agentti järjestäisi konsertin Areenalle suoraan itse. Hartwall Areenalta ei tietoa vahvisteta. Toisaalta tämä olisi yllätys, koska Live Nationilla on artistin edustus valmiiksi.

Useilla nimillä uransa aikana esiintyneen tähden levyjä on myyty yli 150 miljoonaa kappaletta.

Omien julkaisujensa lisäksi vuonna 1958 syntynyt Prince on kirjoittanut musiikkia lukuisille muille tunnetuille artisteille ja yhtyeille.

Kommentoi aihetta (5 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

 • AN79

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Princen näkeminen livenä ei kiinnostanut, mutta luin hänen haastattelunsa musiikkilehdestä nimeltä Sue. Aikamoinen totuus hänestä on esimerkiksi syntymäpäivien juhlimattomuus.

 • Prinssi Haapamäeltä

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Prinssi Suomeen ja heti!

 • Prinsessa Salosta

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Tervetuloa Prince Someen vihdoinkin. Welcome!!! Fanit käyvät jo kuumana. Älkää promot möhlikö tilaisuutta.

 • Kalle

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Suomessa on viime vuosina toiminut kolme päätoimista promofirmaa: LiveNation, Eastway ja SpeedPromotion. Viimeksimainitulla on tämä syksy aikaa näyttää velkojilleen, että hommassa on jujua ja jatkamisen edellytyksiä. Oisko tässä ALL-IN Keskisen porukoilta ?

  Artikkelissahan on poissuljettu LiveNation ja Eastway. Mitä on jäljellä ?

 • Pohjoisesta buukkaava

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Älkää uskoko jonkun pienen Suomi-tv:n juttuja. Ei kannata laittaa ilmoille perättömiä uutisia. Katson vastedes sellaisen kanavan uutisia, joihin voi luottaa. Eikös luotettavuus ole uutisten ykkösjuttu? Sitä paitsi Suomi-tvllä on kytky suoraan promofirma Eastwaylle ja päinvastoin. Prince kun ei tule Suomeen 15.10. Katsokaa Lippu.fi:n sivuilta esimerkiksi.

Tuoreimmat aiheesta: Helsinki

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä