Kotimaa |

Koulut alkavat Oulussa ja Jyväskylässä

Oulun ja Jyväskylän peruskoulut, lukiot ja ammatilliset oppilaitokset avaavat ovensa torstaina. Luokat ovat täyttyneet koululaisista ja opiskelijoista jo Lapissa ja Tampereella. Helsingissä, Turussa ja Joensuussa lukuvuosi alkaa vasta ensi viikolla.

Kaikkiaan koulutielle siirtyy syksyllä arviolta 59 000 ensiluokkalaista. Perusopetuksen aloittavia lapsia on yli 2 000 enemmän kuin vuonna 2009.

Perusopetuksessa on kaikkiaan 541 000 oppilasta, lukioissa 110 000 ja ammatillisissa oppilaitoksissa 135 500 opiskelijaa.

Lukuvuosi päättyy kaikissa kouluissa lauantaina 2. kesäkuuta 2012.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Kotimaa

Palomestari: Turmakoneesta jäi jäljelle romukasa, ei mitään tunnistettavaa

Sunnuntain tiedotustilaisuus onnettomuudesta.

Tapahtumat hetki hetkeltä

01.45

Luterilaisen kirkon arkkipiispa Kari Mäkinen on muistanut lentoturmassa menehtyneitä, heidän omaisiaan ja turmasta järkyttyneitä Facebook-sivullaan rukouksella.

00.15

Tutkinnanjohtaja, komisario Pentti Lehtimäki kertoo, että lentoturmassa kuolleet siirretään yön aikana pois onnettomuuspaikalta. Heidän tunnistamisessaan tarvitaan DNA-tutkimuksia.

23.24

Pienkoneen putoamispaikalla ollut päivystävä palomestari kuvailee näkymää lohduttomaksi. Hänen mukaansa kone oli tuhoutunut tunnistamattomaan kuntoon.

Lue lisää

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä