Viihde |

Kunniattomat paskiaiset Tarantinon menestynein elokuva

Kunniattomat paskiaiset -elokuvasta on tullut ohjaaja Quentin Tarantinon menestynein leffa. Lähes kolme kuukautta sitten ensi-iltansa saanut elokuva on kerännyt yli 300 miljoonan dollarin lipputulot maailmanlaajuisesti.

Kuva elokuvasta Inglourious Basterds
Kuva: Universal Pictures

Kunniattomat paskiaiset teki ennätyksen Quentin Tarantinon parhaiten tuottaneena elokuvana kaikkiaan 50 maassa. Suomessakin elokuva on Tarantinon parhaiten menestynyt. Sen on nähnyt jo yli 170 000 suomalaista. Elokuvan maailmanlaajuiset tulot karttuvat vielä entisestään, kun se saa ensi-iltansa Japanissa tällä viikolla.Kunniattomat paskiaiaset sai maailmanensi-iltansa keväällä Cannesin filmifestivaalilla, jossa natsieverstiä näyttelevä Christoph Waltz palkittiin parhaana näyttelijänä.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Viihde

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä