Kotimaa |

Kuolonkolari Heinolassa – tie osittain poikki

Onnettomuus on haitannut liikennettä Heinolan ja Kouvolan välisellä maantiellä. Puoliperävaunurekan ja matkailuajoneuvoyhdistelmän kolarissa kuoli yksi ihminen.

Kolaripaikka.
Kuva: Ari-Pekka Juntto

Maantie numero 46 on onnettomuuden takia osittain poikki Heinolassa. Kolarissa olivat osallisina puoliperävaunurekka ja henkilöauto, jonka perässä oli matkailuperävaunu. Kolari sattui Heinolan ja Kouvolan Jaalan tuntumassa, Heinolan puolella.

Päivystävän palomestarin mukaan onnettomuus haittaa liikennettä muutamia tunteja. Onnettomuus sattui noin kello 14.30 keskiviikkona iltapäivällä.

Tiettävästi onnettomuudessa menehtyi yksi ihminen.

Kello 16 aikaan onnettomuuspaikalla saatiin avatuksi toinen kaista liikenteelle. Turmaa selvittää tutkijalautakunta paikan päällä.

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Politiikka

Asiantuntijat: Hallituksen vaivihkaa valmistelema asetus vie rahaa köyhiltä ja sairailta

Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelumaksut nousevat vuodenvaihteessa noin 30 prosenttia, päätti hallitus puolitoista viikkoa sitten. Päätöksen valmistelu tapahtui kaikessa hiljaisuudessa ilman lausuntokierrosta. Kysyimme maan parhailta asiantuntijoilta ja sote-palvelujen käyttäjiltä, ovatko hinnankorotukset poikkeuksellisia, keitä ne kirpaisevat eniten ja millaisia vaikutuksia palvelumaksujen nostolla on.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä