Kotimaa |

Kuolonkolari Heinolassa – tie osittain poikki

Onnettomuus on haitannut liikennettä Heinolan ja Kouvolan välisellä maantiellä. Puoliperävaunurekan ja matkailuajoneuvoyhdistelmän kolarissa kuoli yksi ihminen.

Kolaripaikka.
Kuva: Ari-Pekka Juntto

Maantie numero 46 on onnettomuuden takia osittain poikki Heinolassa. Kolarissa olivat osallisina puoliperävaunurekka ja henkilöauto, jonka perässä oli matkailuperävaunu. Kolari sattui Heinolan ja Kouvolan Jaalan tuntumassa, Heinolan puolella.

Päivystävän palomestarin mukaan onnettomuus haittaa liikennettä muutamia tunteja. Onnettomuus sattui noin kello 14.30 keskiviikkona iltapäivällä.

Tiettävästi onnettomuudessa menehtyi yksi ihminen.

Kello 16 aikaan onnettomuuspaikalla saatiin avatuksi toinen kaista liikenteelle. Turmaa selvittää tutkijalautakunta paikan päällä.

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Kotimaa

Suurin osa lukioista vaatii tai suosittelee omaa kannettavaa – katso kuntasi lukion tilanne

Nuori mies käyttää tablettitietokonetta.

Suurin osa lukioista suosittelee tai jopa vaatii opiskelijoitaan hankkimaan oman kannettavan tietokoneen opintoja varten. Yle Uutiset kysyi asiaa lähes kolmelta sadalta lukiolta. Osassa lukioista kaikille opiskelijoille kustannetaan koneet omiksi, kun taas suurin osa lukiolaisista joutuu maksamaan sen omasta rahapussista. Osa ylioppilaskirjoituksista tehdään sähköisesti jo kahden vuoden päästä.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä