Tampere |

Kuolonkolari Urjalassa

Urjalassa sattui sunnuntaina illalla kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus. Onnettomuuden aiheuttaneella kuskilla ei ollut ajokorttia ja auto oli katsastamaton. Miestä epäillään mm. kuolemantuottamuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Urjala

Kaksi henkilöautoa törmäsi Pirkanmaalla, Toijalantiellä kuusi kilometriä Urjalan keskustasta sunnuntaina kello 18.45.

Loimaalainen 39-vuotias mies menetti kuljettamansa henkilöauton hallinnan liukkaalla tiellä. Auto lähti sivuluisuun ja törmäsi oikea kylki edellä vastaan tulleeseen henkilöautoon. Etupenkillä istunut noin 50-vuotias nainen kuoli törmäyksessä välittömästi. Kuljettaja loukkaantui lievästi.

Vastaan tullutta autoa kuljetti noin 50-vuotias nainen, joka loukkaantui törmäyksessä. Urjalalaisen naisen vammat eivät ole hengenvaarallisia.

Sivuluisuun joutuneen auton kuljettajana on menettänyt ajokorttinsa vuonna 2011, jolloin häntä on epäilty törkeästä rattijuopumuksesta. Miehen auto oli lisäksi katsastamaton ja autossa oli kolme kesärengasta.Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Tampere

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä